Στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα, "ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΣ" φιλοξενούνται δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα.
Διαβάστε τις σημαντικότερες τοποθετήσεις ενώ μπορείτε να δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ τη συνέντευξη ΕΔΩ.
- "Πολλοί προπονητές με βοήθησαν, στην Κύπρο ο Κετσπάγια. Αυτός μου έκανε στην ουσία το restart, δηλαδή εκεί που δεν έπαιζα με εμπιστεύτηκε και γύρισα στα γνωστά μου στάνταρ. Και ο Κρίστιανσεν με βοληθησε πολύ. Μίλησα με τον Τιμούρ και του εξήγησα ότι θα πάω στον Απόλλωνα, ήταν ο πρώτος που του το είπα.
Πέρσι βρέθηκες κοντά στην επιστροφή σου στο ΑΠΟΕΛ αλλά "ψήφισες" ΑΕΚ. Μετάνιωσες γι αυτή την απόφαση;
- "Δεν μετάνιωσα που πήγα στην ΑΕΚ. Όλα είναι εμπειρίες, λάθη μπορεί να κάνεις πολλά. Για μένα δεν ήταν λάθος να πάω στην ΑΕΚ."
Πόσο καταλυτικός ήταν ο ρόλος του Πέτρου Κονναφή στη μεταγραφή σου στον Απόλλωνα;
"Με τον Πέτρο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και μου ανέλυσε το πλάνο της ομάδας. Φυσικά, ήξερα την ομάδα από πριν. Όπως είπα με τον Πέτρο μας συνδέει μια φιλία πολλά χρόνια"
Απ΄όσα εντόπισα από το διαδίκτυο αμειβόσουν αρχικά με 700 ευρώ για τρια χρόνια...
"700 ευρώ ναι αλλά απλήρωτος. Είχαμε οικονομικά προβλήματα τότε, το καταλαβαίναμε. Λέμε "κάθε αρχή και δύσκολη" και για μένα ήταν αρκετά δύσκολη."