ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: "Η απουσία των ΜΑΧΗΤΩΝ εμένα με στεναχωρεί"

Close
ΧΑΜΠΟΥΛΛΑΣ: "Η απουσία των ΜΑΧΗΤΩΝ εμένα με στεναχωρεί"

Καλεσμένος στην αποψινή εκπομπή "Ώρα για μπάλα" ήταν ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της "Μεγάλης Κυρίας" ανέφερε:

"Θα ήθελα να έχει η Ανόρθωση τον πρώτο σκόρερ, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι ομαδικό το άθλημα".

-"Δύο είναι τα τινά. Ή είναι πάρα πολλά τα λεφτά στην Ισπανία άρα η θέση του προέδρου είναι ελκυστική ή και στην Κύπρο είναι πολύ μεγάλα τα βάρη που δεν δέχεται κανένας να επωμιστεί τις ευθύνες. Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει πολλούς παράγοντες, καλούς παράγοντες που είχαν καλή παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου και σημαντική προσφορά με κύρος να απομακρύνονται από το ποδόσφαιρο".

-"Η Ανόρθωση έχει περάσει σε μια νέα εποχή. Έχει την ποιότητα, τις δυνάμεις να πρωταγωνιστεί. Εκείνο που δεν υπήρχε ήταν οι σωστές συνέργειες μεταξύ των παραγόντων της και η εσωστρέφεια. Τα έχουμε αφήσει όλα πίσω. Μας βοήθησε η επιστροφή του κ.Πουλλαίδη. Η σοφή επιλογή του να επιστρέψει ένα σπλάχνο της, ο Τιμούρ. Δεν αγωνιώ, τον εμπιστεύομαι πλήρως. Το ποδοσφαιρικό τμήμα δουλεύει επαγγελματικά. Δεν το κρύβω φέτος έχουμε δύο προϋπολογισμούς εξόδων. Τον φετινό και το 70% της περσινής χρονιάς, Τα έσοδα μας ήταν και μειωμένα".

-"Συναρπαστικό παιχνίδι με την Σαλαμίνα. Χρυσές αλλαγές του Τιμούρ. Πήραμε την ουσία"

-"To ευχάριστο είναι ότι υπάρχουν επιλογές. Υπάρχει πλουραλισμός στο πρωτάθλημα. Δεν είναι τυχαίο που έχουμε την καλύτερη επίθεση και τους περισσότερους βαθμούς. Η Ανόρθωση μέχρι σήμερα παίζει την πιο καλή μπάλα και έχει την καλύτερη ομάδα και για αυτό είναι πρώτη".

-"Έχω εξαιρετική σχέση με τον Τιμούρ και όταν νιώθω ότι έχω να κάνω οποιαδήποτε ερώτηση θα την κάνω. Ο άρχων στα αποδυτήρια είναι ο προπονητής. Ο καθένας ξέρει τις υποχρεώσεις του, τις ευθύνες του και τις εξουσίες του. Υπάρχει η επικοινωνία, η συνεννόηση οι κοινοί προβληματισμοί".

-"Δικαιούμαστε να λίγο προπονητές εάν δεν εμπλεκόμαστε στα διοικητικά. Από την ώρα που πάεις στη διοίκηση το ξεχνάς".

-"Η απουσία των "ΜΑΧΗΤΩΝ" εμένα με στεναχωρεί. Θα ήταν χαράς μας να τους έχουμε στην Νότια αλλά δεν είναι κάτι που εξαρτάται από εμάς. Είμαι διαθετειμένος να έχω μια καλή και ειλικρινή σχέση με τους οργανωμένους, σχέση που να μην είναι βασισμένη πάνω σε εξαρτήσεις και ψεύτικες υποσχέσεις. Εγώ δεν έγινα παράγοντας ξαφνικά, εγώ την Ανόρθωση την ακολουθώ από μικρός. Οποιοδήποτε μέτρο λαμβάνει η πολιτεία που έχει και την ευθύνη για να την πάταξη της βίας είτε είναι κάρτα φιλάθλου ή οποιοδήποτε άλλο μέτρο εγώ οφείλω να ακούω, να πειθαρχώ, διότι στη βία δεν χωράνε εκπτώσεις".

"Η θέση η δίκη μας είναι να δημιουργηθεί μόνιμη ομάδα στην αστυνομία εάν θέλουμε να καθαρίσουν τον στάβλο του Αυγεία. Είμαστε αποφασισμένοι να έχουμε σωστή και έντιμη συμπεριφορά, να δώσουμε προτάσεις να περιορίσουμε αυτά τα φαινόμενα και τις πηγές του. Η αστυνομία οφείλει να ξεκαθαρίσει κάτι..Οφείλουν να δηλώσουν εάν ήταν υπόψιν των αρχών και αν ήταν τι έκαναν. Οφείλουν να μιλήσουν".

-Για το ίδιο θέμα έκανε παρέμβαση ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου. ΕΔΩ τα όσα ανέφερε.

-Διαβάστε τι ανέφερε για την Ομόνοια.

Φυτούλα Μωυσέως