Δηλώσεις για τα τελευταία νέα της Ανόρθωσης παραχώρησε στον το Supersport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.
Για το παιχνίδι με τη Δόξα την Κυριακή… “Η Δόξα έδειξε στην πρεμιέρα τι μπορεί να κάνει. Ξέρουμε από την προηγούμενη σεζόν την ποιότητά τους. Πάμε στο Μακάρειο μόνο για τη νίκη. Να διατηρήσουμε το καλό μομέντουμ. Δεν ξεχνάμε τι πάθαμε πέρσι από τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο. Είμαστε σε καλή κατάσταση όσοι μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν στο φιλικό έδειξαν ότι έχουν όρεξη και μαζί με τους νέους που αποκτήθηκαν μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο. Βασικός άξονας στον προγραμματισμό ήταν να αυξηθούν οι επιλογές. Ξέρουμε ότι ζούμε σε μια τρελή εποχή που μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε. Και οι παίκτες καταλόγου β΄μπορούν να βοηθήσουν όπως οι Μιχάλης Ιωάννου και Ανδρέας Χρυσοστόμου. Θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους”.
Για το Conference League… “Δεν μπήκαμε στην Ευρώπη απλά για τα τρία ταξίδια. Δεν θα κάνουμε πίσω αν μπούμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ιστορία”.
Για το ότι από τον περισσότερο κόσμο φαβορί θεωρούνται Ομόνοια και Ανόρθωση… “Εμείς και η Ομόνοια συνεχίζουμε στην Ευρώπη και είναι λογικό να μας θεωρούν ένα κλικ περισσότερο από τους άλλους αφού είμαστε και οι δύο ομάδες που πήραμε τους τίτλους πέρσι. Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα πως είμαστε το φαβορί για τον τίτλο. Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι το φαβορί”.
Για τα αγωνιστικά νέα…. “Χτες είχαμε ένα θέμα με τον Αμπαρτζουμιάν στο ματς της Αρμενίας με την Γερμανία. Τραυματίστηκε και φάνηκε να υπάρχει πρόβλημα. Θα εξεταστεί από το ιατρικό μας τιμ. Να σταυρώσουμε τα δάκτυλά μας να έρθουν όλοι πίσω υγιείς”.
Για τα εισιτήρια διαρκείας… “Εμείς ανακοινώσαμε από το Σάββατο τα πακέτα για να δώσουμε χρόνο στον κόσμο να λύσει απορίες. Το Δ.Σ της εταιρείας πήρε την απόφαση για ένδειξη σεβασμού να φτιαχτεί ένα πακέτο να είναι ελκυστικό για να έρθει όσο περισσότερος κόσμος γίνεται ΓΣΠ. Το πακέτο είναι ουσιαστικά τρία εισιτήρια στην τιμή των δύο. Το αξίζει ο κόσμος. Στο τρίτο από τα παιχνίδια που ξέρετε μπορεί να ζήσουμε στιγμές όπως με την Μπερ Σέβα. Όταν νιώθουμε ότι και ο κόσμος το πιστεύει το πιστεύουμε και εμείς περισσότερο. Αυτό έγινε και στο Κύπελλο και πριν τον επαναληπτικό με την Μπερ Σέβα. Από τις 15:00 η ώρα σήμερα ο κόσμος μπορεί να προσέλθει να πάρει τα πακέτα του. Στην Μπουτίκ θα λύνονται απορίες για το τι ισχύουν με τα μέτρα και την κάρτα φιλάθλου. Έχουμε και συνεργείο για κάρτα φιλάθλου στο χώρο.. Το πρώτο μας παιχνίδι εντός είναι στις 20 του μήνα με τον Εθνικό και θα μπορεί μέχρι τότε ο κόσμος να βγάλει το διαρκείας του”.