"Πάμε για μια ιστορική πρόκριση-Από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης" (βίντεο)

Close
"Πάμε για μια ιστορική πρόκριση-Από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης" (βίντεο)

Δηλώσεις στο ΜΜΕ πριν την αναχώρηση για Βελιγράδι ενόψει της αναμέτρησης με την Παρτίζαν παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Αρχικά ανέφερε... "Είναι ιστορικής σημασίας το παιχνίδι απέναντι στην Παρτίζαν. Ευχαριστούμε τα ΜΜΕ που είναι μαζί μας και ελπίζουμε να καλύψουν ωραίες στιγμές. Το περιμέναμε καιρό αυτό το παιχνίδι και ελπίζαμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης όπως και έγινε. Η αναμέτρηση έχει φαβορί και αυτή είναι η Παρτίζαν που παίζει στο γήπεδο της, μία από τις πιο καυτές έδρες της Ευρώπης και έχει και το βαθμολογικό πλεονέκτημα αφού παίζει για δύο αποτελέσματα. Όμως στο ποδόσφαιρο κανείς δεν σου απαγορεύσει να ελπίζεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για μια ιστορική πρόκριση"

Για τα κίνητρα... "Δεν υπάρχει κάποιος στην Ανόρθωση που να μην γοητεύεται από την προοπτική τη Δευτέρα να μην σκεφτόμαστε μόνο τη Δόξα αλλά και την κλήρωση της νοκ-άουτ φάσης του Κόνφερενς Λιγκ. Την ώρα του παιχνιδιού οι παίκτες έχουν όλα τα κίνητρα του κόσμου για να πετύχουν μια νίκη που θα τους κατατάξει κι αυτούς στην ιστορία όπως τόσους άλλους στο παρελθόν"

Για τον κόσμο... "Τις τελευταίες μέρες κάναμε αλλεπάλληλες προσπάθειες να εξασφαλίσουμε επιπλέον εισιτήρια. Δυστυχώς έπεσαν όλες στο κενό, είναι κατανοητό. Τα 700 ήταν αυτά που δικαιούμασταν βάσει της προκήρυξης και των μέτρων covid στη Σερβία. Οι ανάγκες ήταν πολύ μεγαλύτερες. Θα έχουμε αυτούς τους 700 και πολλούς άλλους που θα μας υποστηρίζουν από μακριά. Ελπίζουμε στην επιστροφή μας στην Κύπρο να έχουν όλοι λόγο να μας χειροκροτούν".

Ζήστε μαζί μας ένα ακόμη Ευρωπαικό ματς Κυπριακής ομάδας. ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Παρτιζάν - Ανόρθωση/ Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.

xz