ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ στο Digital: " Περιμένουμε τα αποτελέσματα/Δύο εβδομάδες εκτός ο Οκριασβίλι"

Close
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ στο Digital: " Περιμένουμε τα αποτελέσματα/Δύο εβδομάδες εκτός ο Οκριασβίλι"

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου φιλοξενήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Digital TV...

Μεταξύ άλλων ανέφερε στον συνάδελφο Πάνο Λάρκο:

-"Ενεργοποιήθηκε αμέσως το πρωτόκολλο της Κυπριακής Ομοσπονδίας. Ως Ανόρθωση προχωρήσαμε σε διαγνωστικούς ελέγχους σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα ενώ εγκεκριμένο συνεργείο απολύμανε όλους τους χώρους του προπονητικού μας κέντρου. Περιμένουμε τα αποτελέσματα των τεστ και εννοείται όταν τα έχουμε θα προκύψει και σχετική ενημέρωση".

-"Από την πρώτη στιγμή λάβαμε πολλά μέτρα γιατί αυτό το διάστημα, λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων και των πολλών ταξιδιών λόγω των εθνικών ομάδων μας ανησύχησε. Θορυβηθήκαμε από τα κρούσματα που έχουν προκύψει και από την πρώτη στιγμή ενημερώσαμε άπαντες να είναι προσεκτικοί μέχρι να έχουμε τα αποτελέσματα των τεστ".

-"Αν θεωρήσουμε ότι μπορούμε να μιλήσουμε για αλυσίδα μετάδοσης αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στην Ανόρθωση γιατί τα κρούσματα που έχουν ανακοινωθεί δεν είναι άτομα που έχουν έρθει σε επαφή μεταξύ τους".

-"Ο Οκριασβίλι έμεινε εκτός λόγω ενός προβλήματος στο γόνατο από τον αγώνα με την ΑΕΛ. Η ενημέρωση που έχουμε λάβει και μπορούμε να δώσουμε είναι ότι θα μείνει εκτός για τις επόμενες δύο εβδομάδες και ακολούθως θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση του για να δούμε πότε θα μπορούμε να τον έχουμε μαζί μας. Έχει γίνει κριτική στην ομάδα μας για την εμφάνιση μας. Έχουμε παραδεχθεί και οι ίδιοι μας, πρώτο από όλους ο προπονητής μας, ότι δεν είμαστε την απόδοση που θέλαμε, αποδεχόμαστε την κριτική. Έχουμε αφήσει πίσω το παιχνίδι αυτό. Πάμε ενωμένοι στον αγώνα με την ΕΝΠ".