Χριστοφόρου στο Super Monday / ''Όταν υπάρχει possible red card μπορεί να τιμωρήσει όπως ο ίδιος θεωρεί''

Close
Χριστοφόρου στο Super Monday / ''Όταν υπάρχει possible red card μπορεί να τιμωρήσει όπως ο ίδιος θεωρεί''

Kαλεσμένος στην εκπομπή Super Monday o Δημήτρης Χριστοφόρου...

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης σχολάισε την ισοπαλία της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα.

''Είμαστε ξεκάθαροι για το τι θέλουμε ότι από κάθε παιχνίδι. Το ότι δεν κερδίσαμε αφήνει τη διαφορά από την κορυφή στο +9 από την ομάδα την ομάδα του Απόλλωνα. Τα δεδομένα αυτή την στιγμή δεν είναι υπέρ μας σε ότι αφορά την διεκδίκηση της κορυφής που ήταν ο στόχος μας''. 

''Δεν ήμασταν όσο καλοί θα θέλαμε στο πρώτο μέρος. Το το γιατί και το πως αρμόδιος να το αναλύσει είναι ο προπονητής.Στο τέλος της ημέρας έκανε κάποιες κινήσει και ο ίδιος που βελτίωσαν την εικόνα της ομάδας σε ικανοποιητικό βαθμό ώστε να ισοφαρίσουμε και να διεκδικήσουμε  τη νίκη μέχρι το τέλος. Μπαίνουμε Δεκέμβριο και η διαφορά δεν μειώνονται όμως υπάρχει ακόμη ένας γύρος μπροστά μας και τα πλέι οφς. Η ομάδα πρέπει να βελτιώνεται συνεχώς και να πάρει τη καλύτερη θέση ώστε να διεκδικήσει ότι παραπάνω μπορεί''. 

''Η νίκη επί της Γάνδης ενήργησε ως αγχολυτικό. Έφερε την αυτοπεποίθηση στον κόσμο και την ομάδα. Μόνο καλό μας έκανε που κερδίσαμε''.  

''Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πολλή ένταση. Αν καθίσουμε να αναλύσουμε το ματς είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε φάσεις και από τις δύο ομάδες. Για την φάση της κόκκινης η αλήθεια είναι το έψαξα και γω. Μπήκα στην ΙFA που είναι η παγκόσμια ομοσπονδία για τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου.  Είναι ξεκάθαρο πως αν κληθεί ο διαιτητής να εξετάσει τη φάση αυτό που λέμε… possible red card τότε μπορεί βλέποντας τη φάση να την τιμωρήσει όπως ο ίδιος θεωρεί ότι χρειάζεται. Αν θεωρεί ότι έδωσε κίτρινη και να την κόκκινη ή αν έδωσε κόκκινη και έπρεπε να την κάνει κίτρινη.  Το ίδιο ισχύει είναι και άμα ένας ποδοσφαιριστής πάει για πέναλτι και τον ξεγελάσει και το δώσει. Δικαιούται και εκεί να δώσει κίτρινη κάρτα για θέατρο'' 

Για τον τελικό του Βελιγραδίου: ''Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλαμε να ασχοληθούμε πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι γιατί είχαμε μπροστά μας το ντέρμπι το οποίο ήταν της ίδιας σημασίας για μας. Τώρα το μυαλό μας είναι στην ΠΑΕΕΚ που είναι πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για τον σύλλογο. Πρόκειται για ένα ματς με πάρα πολλούς συμβολισμούς. Όταν χρειάστηκε να αναβάλουμε το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ η όλη στάση της ήταν τέτοια που θα την ευχαριστήσουμε με έναν ξεχωριστό τρόπο''. 

''Τώρα για το Βελιγράδι θα ενημερώσουμε τις επόμενες μέρες τον κόσμο για τα εισιτήρια. Η ζήτηση είναι πολύ μεγάλη και τα εισιτήρια είναι λίγα. Δεν λέμε ότι θα πάρουμε σίγουρα την πρόκριση αλλά αισιοδοξούμε ότι θα δούμε μια ομάδα που θα παλέψει για ότι μας αναλογεί. Ποίος ξέρει μπορεί να χρειαστεί να καλύψετε τον ερχόμενο Δεκέμβρη για την κλήρωση''. 

''Ο ΑΠΟΕΛ αποκλείοντας την Παρτιζάν μπήκε για πρώτη φορά στην ιστορία του ομίλους. Η ΑΕΛ το ίδιο επίσης. Τώρα εμείς αν την αποκλείσουμε θα παίξουμε για πρώτη φορά Φλεβάρη μήνα Ευρώπη''. 

''Δικαιούμαστε 1400 εισιτήρια αλλά ήρθε με μέτρα η κυβέρνηση της Σερβίας και μείωσε την χωρητικότητα σε 50%. Άρα αυτόματα πέσαμε στο 700. Ήταν αρχικά θετικοί αλλά μόλις είδαν ότι έχασαν από την Φλόρα κι εμείς κερδίσαμε την Γάνδη και παιζόταν η πρόκριση μας απάντησαν ευγενικά ότι δεν θα παραχωρήσουν περισσότερα''.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

5444444444444444