Η 7η φορά και το... απόλυτο

Close
Η 7η φορά και το... απόλυτο

Στην Ανόρθωση αφήνουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΛ και η προσοχή όλων στρέφεται στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΕΝΠ.

Μοναδικός στόχος, είναι να πετύχει αυτό που πέτυχε και στις προηγούμενες έξι ήττες της, στον 1,5 χρόνο με τον Τιμούρ στον πάγκο της...

Στις εγχώριες διοργανώσεις, η "Κυρία" ηττήθηκε πέντε φορές πέρσι και δύο φορές φέτος (αυτή από την ΑΕΛ η 2η). Στις προηγούμενες έξι φορές, αντέδρασε σωστά και... επανήλθε με νίκη στο αμέσως επόμενο παιχνίδι. Το ίδιο θα επιδιώξει και στην 7η ήττα της, αυτό με την ΑΕΛ...

Αναλυτικά οι έξι προηγούμενες ήττες και το αμέσως επόμενο παιχνίδι:

  • Η πρώτη ήττα πέρσι, ήταν από τον Απόλλωνα την 13η αγωνιστική με 2-0. Ακολούθησε η νίκη με 5-1 απέναντι στην ΕΝΠ...
  • Η επόμενη ήταν από την Ομόνοια την 17η αγωνιστική με 1-0 και η... αντίδραση έφερε νίκη με 3-0 απέναντι στον Ολυμπιακό, για το Κύπελλο.
  • Στην συνέχεια είχε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-1 στο πρωτάθλημα, για την 19η αγωνιστική και αμέσως μετά με νίκη 3-2 κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.
  • Τέταρτη περσινή ήττα ήταν η συντριβή με 5-0 από τον Εθνικό στο "Δασάκι" στην 21η αγωνιστική και ακολούθησε το εκτός έδρας 2-0 με τη Νέα Σαλαμίνα για το Κύπελλο.
  • Και τελευταία περσινή ήττα, ήταν το εντός έδρας 1-2 από την ΑΕΚ την 22η αγωνιστική, με την ομάδα του Τιμούρ να... απαντά με νίκη 3-0 κόντρα στον ίδιο αντίπαλο.
  • Φέτος, η μοναδική της ήττα σε εγχώρια διοργάνωση, ήταν το εντός έδρας 1-3 από τον Απόλλωνα την 4η αγωνιστική και η αντίδραση ήταν ξανά άμεση, αφού στο επόμενο παιχνίδι επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού. 

 

Σταύρος Παπαδημητρίου