"Η Ανόρθωση είναι απρόβλεπτη, να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε"

Close
"Η Ανόρθωση είναι απρόβλεπτη, να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε"

Διαβάστε όσα δήλωσε ο προπονητής της Παρτίζαν Αλεξάντερ Στανόγεβιτς, στη δημοσιογραφική διάσκεψη ενόψει του ματς της ομάδας του απέναντι στην Ανόρθωση...

-"Στο ποδόσφαιρο, το επόμενο παιχνίδι είναι πάντα το πιο σημαντικό, αλλά μπορούμε πραγματικά να το χαρακτηρίσουμε ως το πιο σημαντικό αυτό το ματς γιατί θα κρίνει την πρόκριση. Η Ανόρθωση είναι απρόβλεπτη, μπορεί να εκπλήξει με πολλούς τρόπους, ωστόσο, είμαστε έτοιμοι για όλα. Θα σκεφτούμε ότι ένας βαθμός είναι αρκετός στο 85ο λεπτό. Μέχρι τότε, πάμε για τη νίκη. Σκεφτόμαστε τα πάντα, σκεφτόμαστε το παιχνίδι με πολλούς τρόπους. Πρέπει να ρισκάρουμε. Ο αντίπαλος παίζει εκτός έδρας. Είναι σε μια κατάσταση που αποφασίζει και αυτός για τη μοίρα του και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα επιτεθεί. Θα δούμε αν θα είναι στο πρώτο 15λεπτο ή πιο μετά. Παίζουμε μπροστά στους οπαδούς μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να περάσουμε. Έχουμε και σχέδιο Β αν χρειαστεί για το απαραίτητο αποτέλεσμα".

-"Όλοι ξέρουμε τι φέρνει αυτό το παιχνίδι και πόσο σημαντικό είναι, είναι σημαντικό για όλους μας για χίλιους λόγους. Έχουμε ορισμένα προβλήματα με τραυματισμούς, υπάρχει και ο Πάντιτς, ο οποίος είναι σχεδόν βέβαιο ότι είναι εκτός. Ο Σκέκιτς έχει επίσης μικροπρόβλημα".

Ζήστε μαζί μας ένα ακόμη Ευρωπαικό ματς Κυπριακής ομάδας. ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Παρτιζάν - Ανόρθωση/ Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.

xz