"Η Ανόρθωση θα χτυπήσει το παιχνίδι"

Close
"Η Ανόρθωση θα χτυπήσει το παιχνίδι"

Ο Αρτέμης Θεοχάρους ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ".

Ο παλαίμαχος άσος της Ανόρθωσης μίλησε στον συνάδελφο Ανδρέα Ψάλτη για το επερχόμενο ματς της "Μεγάλης Κυρίας" απέναντι στην Παρτίζαν, για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά και για τον γιο του Αλέξη Θεοχάρους που αγωνίζεται στην Αλκή...

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

Για το παιχνίδι με την Παρτίζαν...

-"Συμβαίνει συχνά σε ομάδες, να προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα στα πρωταθλήματα και να πηγαίνουν στην Ευρώπη και να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Είναι φυσικό στα παιχνίδια αυτά διαφημίζουν και τους εαυτού τους, τους βλέπουν και άλλες ομάδες. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που ωθούν τους παίκτες. Ποιος δεν θα έπαιζε με πάθος μπροστά στις τηλεοράσεις σε όλης της Ευρώπης".

-"Περιμένω ότι η ομάδα μας ξανά θα χτυπήσει το παιχνίδι. Καμία σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι και την βαθμολογική μας θέση. Είμαστε παρών, θα δώσουν τα πάντα οι παίκτες να τιμήσουν και την Ανόρθωση που ξέρουμε όλοι ιστορικά τι πέρασε".

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε η "Μεγάλη Κυρία" στο πρωτάθλημα...

-"Πραγματικά είχαμε κάποια προβλήματα με την προσαρμογή των νέων παιχτών. Για αυτό ο Λάφερτι είναι παρελθόν. Αν ο Κατσιαράβα ήταν από την αρχή και δεν υπήρχαν τα προβλήματα θα είχαμε. Δεν πετύχαμε σε όλους τους ξένους. Κάποιους όμως τους πετύχαμε με το παραπάνω".

Για τον γιο του που αγωνίζεται στην Αλκή....

"Ευελπιστούμε ότι στο τέλος η Αλκή θα είναι στους τέσσερις που θα ανέβουν στην πρώτη κατηγορία. Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί και ο γιος μου είναι μέλος αυτής της ομάδας. Ο Αλέξης υπέρ - αγαπά αυτήν την ομάδα. Έχει περάσει πολλά με την Αλκή. Ο Αλέξης έχει μια ιστορία μέσα στην Αλκή".