Η δύναμη των εσωτερικών "μεταγραφών"

Close
Η δύναμη των εσωτερικών "μεταγραφών"

Ως εύκολο έκανε να φαίνεται ένα απόγευμα που όλα έδειχναν πως θα είναι δύσκολο η Ανόρθωση, αν αναλογιστεί κανείς την αγωνιστική κατάσταση του αντιπάλου, το γεγονός ότι δεν είχε ηττηθεί ούτε και μια φορά στο «Στέλιος Κυριακίδης» ενώ κατάφερε να προηγηθεί και στο παιχνίδι.

Η εμφάνιση του β’ ημιχρόνου ωστόσο ήταν τέτοια που έκανε τα δύσκολα-εύκολα, με τον Τιμούρ Κετσπάγια να αποδεικνύει πως πέρα από τις μεταγραφές, μπορεί να βγάλει «λαγό από το καπέλο» και με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές.

Στον αγώνα με την ΑΕΚ για παράδειγμα εκ των κορυφαίων ήταν ο Χρυσοστόμου, του οποίου πρόσφατα ανανεώθηκε το συμβόλαιο, με τον Πόποβιτς να παίρνει την σκυτάλη στον αγώνα με την Πάφο και να ξεχωρίζει με την απόδοση του (ασίτ και τέρμα).

Φαίνεται ότι ο Γεωργιανός τεχνικός βρήκε όλα αυτά που δεν δούλευαν τόσο σωστά στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και προχώρησε στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις, τόσο μέσω μεταγραφών όσο και μέσω εσωτερικών κινήσεων. 

Ως συνέπεια αυτού, η Ανόρθωση φαίνεται να έχει περισσότερη φαντασία στον τρόπο που δημιουργεί ευκαιρίες, καθώς στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει απειλήσει με κάθε δυνατό τρόπο, σκοράροντας ωστόσο μέσω των στημένων, κάτι που δεν είχε εκμεταλλευτεί σε προηγούμενους αγώνες.

Πλέον ακολουθεί ο πολύ σημαντικός αγώνας με την ΑΕΚ, με την «Κυρία» να έχει λίγο χρόνο να πάρει ανάσες και να προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι πρόκληση και ήδη στην ομάδα της Αμμοχώστου έχουν επικεντρωθεί αποκλειστικά στον τρόπο με τον οποίο θα φύγουν νικητές από το «ΑΕΚ Αρένα».

Σάββας Πηλακούτας