Δείτε την ενδεκάδα της Ανόρθωσης για τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Ο Γιάννης Οκκάς επέλεξε τους: Αρμπολέδα, Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια, Καστέλ, Γκερέρο, Φερέιρα, Τιουνέ, Μακούν, Αντωνίου, Χρυσοστόμου.
Στον πάγκο οι: Μιχαήλ, Κεραυνός, Ουαγκέ, Αρτυματάς, Παρούτης, Ουαρίς, Γκασαμά, Κορρέα, Τζουλίου, Μουσοντά, Περέα.
**Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο είναι στο αρχικό σχήμα της Ανόρθωσης και επιστρέφει στην δράση, για πρώτη φορά μετά από ένα δίμηνο (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).
**Στο ντεμπούτο του, ο Γιάννης Οκκάς πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο (ήταν ο Γκαγιέγο). Μαρμούκ, Γκερέρο, Αντωνίου και Χρυσοστόμου μέσα, Ουαγκέ, Ιωάννου, Περέα και Τσίκο έξω.
