Η επιστροφή... του Mr. Assist!

Η επιστροφή... του Mr. Assist!

Με το που εξέτισε την τιμωρία του και επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, ο Νίκος Καλτσάς φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, μετά τα τρία παιχνίδια που έμεινε εκτός λόγω της τιμωρίας του Αθλητικού Δικαστή, επέστρεψε στην διάθεση του Τιμούρ και ο προπονητής του τον επέλεξε στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ.

Αποτέλεσμα; Ο Καλτσάς όχι μόνο είχε καλή παρουσία, αλλά ήταν ο δημιουργός και των δύο γκολ της Ανόρθωσης!

Στο πρώτο εκτέλεσε το φάουλ απ' το οποίο ο Νούχιου λανθασμένα έστρωσε στον Βργκοτς που σκόραρε και στο δεύτερο με μια εξαιρετική μπαλιά, βρήκε τον Κβιλιτάια που ελίχθηκε, έφερε στο δεξί και νίκησε τον Σίλβα.

Το πιο πάνω φυσικά δεν θα πρέπει να αποτελεί κάποιου είδους είδηση, μιας και ο Ελλαδίτης έδειξε από πέρσι την έφεση που έχει στην δημιουργία, αφού με τις 8 ασίστ που είχε μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα, ήταν στην 2η θέση της σχετικής λίστας με μόλις μία λιγότερη από τον Σίτο Ριέρα που ήταν στην κορυφή (9).
 

Σταύρος Παπαδημητρίου