Η επιθετική ενίσχυση του Πριέτο δίνει επιλογές και ποιότητα στον Βέσκο!

Η επιθετική ενίσχυση του Πριέτο δίνει επιλογές και ποιότητα στον Βέσκο!

Συμπληρώθηκε το "καρέ" μεταγραφών της "Κυρίας". Η επιβεβλημένη χειμερινή ενίσχυση ακούει... στα ονόματα των Τεχέρα, Αντονίν, Μραζ και Γκερέρο. Οι τρεις από τους τέσσερις είναι Ισπανοί, ο Μραζ από Σλοβακία.

Οι μεταγραφές της ομάδας της Αμμοχώστου είχαν την "υπογραφή" του Αντόνιο Πριέτο ο οποίος ανέλαβε το "βάρος" της μεταγραφικής ενίσχυσης σε μια εξαιρετικά δύσκολη μεταγραφική περίοδο όπως αυτή του Ιανουαρίου. Όπως έχουμε πληροφορηθεί η Διοίκηση της Ανόρθωσης έδειξε εμπιστοσύνη στις επιλογές του σκάουτερ της ομάδας, πίστεψαν στο σκεπτικό του και για την ώρα αυτό βγαίνει σε καλό. 

Fonbet - Αποκτήστε το μπόνους καλωσορίσματος σας μέχρι €300! 

Το δείχνουν οι πρώτες δυο μεταγραφές, των Σέρχιο Τεχέρα και Αντονίν Κορτές. Σύμφωνα με όσα μας έχουν δείξει πρόκειται για δυο πολές καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ΗΔΗ άρχισαν να βοηθούν την ομάδα. Ο πρώτος έχει βελτιώσει την δημιουργία φάσεων και ο φορ Αντονίν έδωσε τους πρώτους τρεις βαθμούς με το γκολ του επί της ΕΝΠ. Ο σκόρερ της νίκης έδειξε να έχει στοιχεία που δεν είχε κανένας στο υφιστάμενο ρόστερ.

Πλέον ο Βέσκο Μιχαϊλοβιτς θα ενσωματώσει στην ομάδα και τους Μραζ - Γκερέρο. O Σλοβάκος επιθετικός θα δώσει βάθος και επιλογές στον κόουτς όπου μαζί με τον Αντονίν θα αποτελέσουν το δίδυμο στο "9". Όσον αφορά τον έμπειρο 33χρονο φορ αν βγάλει στο γήπεδο την κλάση και την ποιότητα που έδειξε στα γήπεδα της Superleague τότε η Ανόρθωση θα έχει αποκτήσει μια πολύ δυνατή επιλογή.

φγδφγδφγδφγδφ

Αντώνης Κωνσταντινίδης