Ο Μάριος Αντωνιάδης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης στην δημοσιογραφική διάσκεψη για το παιχνίδι με την Φλόρα.
-Aρχικά: "Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό αγώνα για εμάς. Το μυαλό μας είναι μόνο στη νίκη που θα μας δώσει τους πρώτους βαθμούς στον όμιλο. Είμαι βέβαιος ότι ο κόσμος θα δώσει ξανά το παρόν του να στηρίξει την προσπάθειά μας και εμείς με τη σειρά μας πρέπει να τα δώσουμε όλα για να τους ανταποδώσουμε".
-Είναι μια ευκαιρία να αντιδράσετε μετά την καλή εμφάνιση με την ΑΕΛ που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα; "Σίγουρα μετά από ένα κακό αποτέλεσμα, το πιο σημαντικό είναι η αντίδραση που βγάζεις σαν ομάδα. Έχουμε την ευκαιρία μετά από τέσσερις μέρες να αντιδράσουμε και η νίκη είναι το καλύτερο φάρμακο".
-Με δυο νίκες επί της Φλόρα πιστεύετε ότι μπορείτε να μπείτε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης; "Βλέπουμε πρώτα τον αυριανό αγώνα αλλά σίγουρα με δυο νίκες θα δούμε ποιες πιθανότητες έχουμε στον όμιλο. Αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς".
Νικόλας Γωγάκης - Αντρέας Ροκόπος
ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Ανόρθωση - Φλόρα/Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.
