Στην εκτός έδρας νίκη της Ανόρθωσης απέναντι στην Πάφο, τα περισσότερα εγκωμιαστικά σχόλια πήγαν στις εκτελέσεις φάουλ των Πόποβιτς και Λάζαρου.
Αρκετά λογικό, αφού και οι δύο ήταν… ζωγραφιές και άφησαν στήλη άλατος τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Ωστόσο, το να εκτελέσει ωραία φάουλ σε κοντινή απόσταση ένας τεχνίτης ποδοσφαιριστής, είναι λιγότερο δύσκολο απ’ την επινόηση του Πόποβιτς, στο άλλο γκολ της «Κυρίας»!

Ξανά φάουλ, αλλά αρκετά μακριά απ’ την περιοχή και στον κεντρικό άξονα, άρα δεν βόλευε ιδιαίτερα για σέντρα στην αντίπαλη περιοχή. Ο Πόποβιτς που ήταν πάνω στην μπάλα, είδε τον Αμπαρτζουμιάν να είναι ελεύθερος και εκτελώντας γρήγορα τον τροφοδότησε, ο Αρμένιος μπακ κοντρόλαρε και… εκτέλεσε πριν προλάβει να προσαρμοστεί η άμυνα της Πάφου και σκόραρε για το 2-1 που έθεσε τις βάσεις για το μεγάλο διπλό!
Άψογες οι απ’ ευθείας εκτελέσεις φάουλ, αλλά τέτοιες… πονηρές επινοήσεις έχουν την δική τους χάρη!
Δείτε ξανά το γκολ: