Στην Digital TV μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Άρη και της Ανόρθωσης, Ιωσήφ Περατικός! Σχολίασε στην εκπομπή Super Monday το χθεσινό δραματικό ντέρμπι στο Τσίρειο και όχι μόνο.
Αναλυτικά:
"Οι παίκτες χωρίς φιλάθλους, όσο και να προσπαθούν είναι δύσκολο. Ευτύχησα να ζήσω τον κόσμο της Ανόρθωσης. Όταν άκουγα το τραγούδι της Αμμοχώστου, σηκωνόταν η τρίχα μου, ήταν κάτι το συγκλονιστικό. Αξέχαστα χρόνια στο "Αντώνης Παπαδόπουλος."
"Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα χθες. Προτιμούσα να κερδίσει η Ανόρθωση όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα".
"Ήταν αυστηρή η κόκκινη του Άρη. Δεν ήταν σπουδαίο το πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο μέρος η Ανόρθωση έχασε 2-3 ευκαιρίες, αλλά ήταν κάπως απείθαρχοι, πολλοί παίκτες έπαιζαν για τον εαυτό τους."
"Ο Ουάρντα που κοσμεί το ποδόσφαιρο της Κύπρου, διαμαρτυρόταν συνεχώς. Πολλοί παίκτες θέλουν να φύγουν από την Κύπρο και παίζουν για τον εαυτό τους. Ο Ουάρντα έλειπε από το παιχνίδι."
"Είναι δύσκολο να μπει στο πρωτάθλημα η Ανόρθωση. Έχασε το πρωτάθλημα λόγω των πέναλτι. Είναι προσόν να κτυπάς πέναλτι"
"Ήταν όμορφο το γκολ, της Ανόρθωσης αλλά δεν ήταν αρκετό"
"Πρέπει να το κάνει στην προπόνηση ο Μπόγκναρ και είναι θέμα ποιότητας. Ο Λόρια ίσως δεν διάβασε καλά την φάση."
"Για τον Άρη είμαι Happy, έκανε καλή πορεία. Για την Ανόρθωση πρέπει να αλλάξει κάτι ο Τιμούρ, η ομάδα έχει αγωνιστική απειθαρχία. Μακάρι να τα καταφέρει."
ΔΕΙΤΕ ΤΟ Β' ΜΕΡΟΣ
