Οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης γράφουν για την αυριανή αναμέτρηση με την Μπερ Σεβά και το ότι ήταν αδύνατο να στηρίξουν την ομάδα στο Ισραήλ λόγω αρκετών συνθηκών και απαγορεύσεων. Είναι αισιόδοξοι με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα κόντρα στη Ραπίντ και πιστεύουν σε ένα καλό αποτέλεσμα.
Η ανακοίνωση:
“Αύριο η ομάδα μας καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για την είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά από 13 χρόνια. Έδειξε στον τελευταίο αγώνα ότι το υλικό υπάρχει και αν εφόσον επαναλάβει εαυτό τότε θα είναι καθοριστικό ενόψει επαναληπτικού.
Εμείς με την σειρά μας ήταν αδύνατο να υποστηρίξουμε την ομάδα σε αυτό το γύρο λόγω αρκετών συνθηκών και απαγορεύσεων. Ευελπιστούμε να μπορέσουμε να το κάνουμε στην επόμενη φάση και να ταξιδέψουμε με το “FAMAGUSTA” παρέα.
Αύριο όλα τα προσφυγοαλάνια στους συνδέσμους μας από νωρίς να παρακολουθήσουμε την προσπάθεια και να στήσουμε τα ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΑ πάρτι μας.
ΑΝΟΡΘΩΣΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ - ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪”
ΧΟΡΗΓΟΙ του αγώνα Μπερ Σεβά - Ανόρθωση / Μαζί μας η Winmasters και το Alexander College.
