Κάνει ζημιές, αλλά θα το ήθελε... αλλιώς

Κάνει ζημιές, αλλά θα το ήθελε... αλλιώς

Απελευθερωμένοι από το άγχος οι παίκτες της Ανόρθωσης, κουβαλώντας στις πλάτες τους βαριά φανέλα, κάνουν το καθήκον τους. Ναι μεν αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά παίζουν για τον κόσμο τους, την ιστορία του κλαμπ και φυσικά για τους ίδιους τους εαυτούς τους.

enter " "

  • «Παιχνίδι είναι, θέλει όρια»
  • «Απαγορεύεται η συμμετοχή από ανήλικα πρόσωπα κάτω των 18 ετών».
  • www.safergambling.gov.cy
  • «Η Meridian κατέχει άδεια Κλάσης A και Β από την ΕΑΣ με αριθμούς άδειας A013 και B009»

Πιστώνεται ο Γιάννης Οκκάς το αγωνιστικό… συστάρισμα. Ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Με ένα σωρό προβλήματα αγωνιστικά και μη, έκανε τη ζημιά στον περσινό πρωταθλητή Άρη στη Λεμεσό (1-1) και μετά από λίγες μέρες έκανε και τη ζημιά στο ΑΠΟΕΛ, παίρνοντας το μάξιμουμ των βαθμών στο ΓΣΠ.

Προφανώς άπαντες στην Ανόρθωση τα έχουν με τους εαυτούς τους και το πως πήρε την κατηφόρα αυτή η ομάδα εντός του 2024. Θα μπορούσαν σήμερα αυτοί οι τέσσερις βαθμοί που μάζεψε η ομάδα στα δύο τελευταία ματς να έδιναν ουσιαστικά πράγματα στο βαθμολογικό σκηνικό, αλλά το -10 από την 3η θέση και το -9 από την 3η θέση που οδηγεί υπό προϋποθέσεις στην Ευρώπη, δεν επιτρέπουν κάτι περισσότερο, πέραν από τη τόνωση της ψυχολογίας και του ηθικού. 

enter " "

Στέλιος Αναστασίου