ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ: "Ο Τιμούρ έχει καταλάβει τι πρέπει να γίνει/Αυτοί που θα υποτιμήσουν την ΑΕΛ θα το πληρώσουν"

Close
ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ: "Ο Τιμούρ έχει καταλάβει τι πρέπει να γίνει/Αυτοί που θα υποτιμήσουν την ΑΕΛ θα το πληρώσουν"

Ο πρώην προπονητής της Ανόρθωσης Χριστάκης Κασσιανός ήταν καλεσμένος στο SUPER MONDAY.

Μεταξύ άλλων ο Κύπριος προπονητής ανέφερε στο DIGITAL TV:

Για την Ανόρθωση...

"Το είχα πει και όταν η ομάδα έχασε και συνεχόμενα παιχνίδι. O δρόμος είναι μακρύς. Είμαστε ένας λαός που εύκολα ενθουσιάζεται και εύκολα απογοητεύεται. Το έχουμε ζήσει σαν Ανόρθωση, το έχει ζήσει η ομάδα σε όλο της το μεγαλείο. Έχει πολλά παιχνίδια, πολλούς διαθέσιμους βαθμούς. Είναι και στους δύο στόχους η ομάδα. Έχει το μέταλλο αυτή η ομάδα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Έχει αλλάξει κάτι. Από τώρα και στο εξής τα παιχνίδια θα κερδίζονται από τις άμυνες. Ο Τιμούρ έχει ήδη καταλάβει τι πρέπει να γίνει τώρα και στο εξής. Είναι σημαντική η συγκομιδή των βαθμών. Κανένας δεν θα θυμάται αν έπαιξες καλά ή αν έχασες. Αυτό που θα ισχύει είναι πόσα κουκιά έχει στο σακί σου".

Για τα φαβορί του τίτλου...

"Τρεις είναι οι ομάδες για μένα μαζί με την Ανόρθωση. Θα έλεγα και την ΑΕΚ αν κατάφερνε να κερδίσει απόψε (την Δόξα). Μια δύσκολη ομάδα η ΑΕΛ. Ο Κέρκεζ φαίνεται ότι δουλεύει. Αυτοί που θα υποτιμήσουν την ΑΕΛ θα το πληρώσουν. Δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις άλλες τρεις ομάδες. Το μόνο που μπορεί να υστερήσει είναι το γεγονός ότι δεν έχει τόσο μεγάλη επαφή με το θέμα του πρωταθλητισμού. Και η Ομόνοια και ο Απόλλωνας έμαθαν από το τι έπαθαν, ίσως και η αλλαγή προπονητή, με τον Μπεργκ, δεν ξέρω ο Πετράκης πως θα αντιδράσει, φαίνεται ότι κυνηγά ουσία. Είναι επικίνδυνες ομάδες γιατί πλέον κυνηγούν την ουσία. Το προβάδισμα θα είναι στην πρώτη ομάδα (Απόλλωνα), αλλά με μικρές διαφορές".

Για το ΑΠΟΕΛ...

"Κάποτε ο Μουσκάλλης είπε πως το ΑΠΟΕΛ είναι όπως τον κάττο τον εφτάψυχο. Φέτος δεν είναι εφτάψυχο το ΑΠΟΕΛ. Μπορεί να είναι δίψυχο ή τρίψυχο. Είναι πολύ μακριά από την κορυφή. Με την ευκαιρία που δόθηκε στον Σάββα δεν έχει να χάσει τίποτα το ΑΠΟΕΛ, αντίθετα θα κερδίσει. Υστερεί ποιότητα στο ΑΠΟΕΛ, ειδικά μεσοαμυντικά. Παρά το ότι έφερε αμυντικούς δικαιούται να παίζει ο Μερκής".

Για τον Τιμούρ Κετσπάγια...

"Όταν ανέλαβε ο Τιμούρ έκανε μια δήλωση που έβαλε τον εαυτό του σε δύσκολη θέση. Είπε ότι η ομάδα θα κυνηγήσει το πρωτάθλημα. Αυτό ήταν προς τιμή του. Φέτος το πιο λίγο που μπορεί να ζητήσει είναι να το διεκδικήσει μέχρι τέλους"

 

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL