Κεφάλαιο Νταουσβίλι/ Απόφαση για - τελευταία - επικοινωνία

Close
Κεφάλαιο Νταουσβίλι/ Απόφαση για - τελευταία - επικοινωνία

Στην τελική ευθεία μπαίνει το κεφάλαιο Νταουσβίλι.

Ο Γεωργιανός μέσος αναμένεται τις επόμενες ημέρες στο νησί μας αφού έχοντας συμβόλαιο με την Ανόρθωση είναι υποχρεωμένος να είναι ενταχθεί στις προπονήσεις.

Με την άφιξη του στην Κύπρο, η διοίκηση της «Κυρίας» έχει αποφασίσει να πραγματοποιήσει συνάντηση μαζί του και πρόθεση είναι, η επικοινωνία αυτή να είναι και η τελευταία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος όπως είναι γνωστό εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει απ’ την ομάδα ενώ δεσμεύεται με συμβόλαιο.

Οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης θα βάλουν όλα τα δεδομένα κάτω και θα ζητήσουν εξηγήσεις απ’ τον «Μπούμπα» για όλα όσα έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Μάλιστα υπάρχει η πληροφόρηση ότι η δυσαρέσκεια προς το πρόσωπό του Γεωργιανού άσου δεν υπάρχει μόνο για το θέμα της επιθυμίας για αποχώρηση, αλλά και για άλλα περιστατικά. Κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα απ’ την επίσημη Ανόρθωση.

Εν κατακλείδι, το… σήριαλ «Νταουσβίλι» μπήκε στην τελική του ευθεία. Ο παίκτης έρχεται σύντομα στην Κύπρο, θα έχει συνάντηση με την Ανόρθωση, θα ζητηθούν εξηγήσεις, θα εκφραστούν οι θέσεις των δύο πλευρών και ακολούθως θα παρθεί απόφαση (πιθανότατα οριστική). Είτε ο ποδοσφαιριστής θα αρχίσει κανονικά προπονήσεις με την «Κυρία», είτε ατομικά, είτε θα του δοθεί άδεια, είτε θα τεθεί οριστικά εκτός ομάδας, είτε κάτι άλλο. Για την ώρα, όλα είναι ανοικτά.
 

Σταύρος Παπαδημητρίου