Δηλώσεις στην εκπομπή Super Monday παραχώρησε ο Γκιόργκι Λόρια μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο κίπερ της Ανόρθωσης.
Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ… “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί η ΑΕΚ είναι μια καλή ομάδα. Είναι ένα σημαντικό ντέρμπι για την πόλη μας και είμαι χαρούμενος για τη νίκη”.
Για τις αποκρούσεις του… “Δεν έκανα πολλές εντυπωσιακές αποκρούσεις εκτός από μερικές περιπτώσεις. Γενικά η ομάδα έπαιξε καλά, ειδικά η αμυντική μας λειτουργία. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμένα αλλά και γενικά για την ομάδα. Είναι θετικό που κράτησα το μηδέν πίσω, είναι πάντα θετικό για τον τερματοφύλακα και τώρα πάω με καλή διάθεση στο σημαντικότερο παιχνίδι στην ιστορία της Εθνικής Γεωργίας”.
Για τον στόχο της ομάδας και τον κόσμο… "Στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Αυτός είναι ο στόχος όλων είναι γύρω στην ομάδα. Ελπίζω ότι η κατάσταση με τον κορωνοϊό θα τελειώσει και οι οπαδοί μας θα επιστρέψουν στα γήπεδα, επειδή είναι ωραίο να είναι γεμάτα τα γήπεδα. Ειδικά στο Αντώνης Παπαδόπουλος όπου δημιουργείται ωραία ατμόσφαιρα όταν υπάρχει κόσμος.