Διαβάστε τι δήλωσε στην κάμερα της Cablenet μετά το τέλος του αγώνα με την Πάφο ο τερματοφύλακας της Ανόρθωσης, Γκεόργκι Λόρια.
''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που δεν παίξαμε καλά. Βρήκαμε τις δυνάμεις και παίξαμε καλύτερα πιστεύω στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας που ήταν η νίκη''.
Για το επικείμενο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ: ''Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι όπως όλα τα παιχνίδια. Ξέρουμε ότι παίζει δυνατά το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ. Θα πάμε για τους τρεις βαθμούς στη Λευκωσία. Έχουν απομείνει δυο παιχνίδια και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ξέρω ότι είναι δύσκολο και υπάρχει κούραση γιατί είμαστε στο τέλος στην σεζόν αλλά πρέπει να βρούμε την απαιτούμενη ενέργεια για να επιτευχθεί ο στόχος. Ευχαριστώ τον κόσμο, τους θέλουμε δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές''.
