ΜΑΧΗΤΕΣ κατά Παπαχαραλάμπους: “ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ούτε και ένα αποτέλεσμα έρευνας”

Close
ΜΑΧΗΤΕΣ κατά Παπαχαραλάμπους: “ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ούτε και ένα αποτέλεσμα έρευνας”

Ανακοίνωση κατά του Πρόεδρου Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαράμπους από το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της Ανόρθωσης. Οι "Μαχητές" στηρίζουν τον Γκιόργκι Λόρια και στέλνουν μήνυμα ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα κόντρα στην Βασιλεία.

*Αφαιρέθηκαν λέξεις-φράσεις προσβλητικού περιεχομένου

Αναλυτικά:

Μετά το χθεσινό «δεοντολογικό» σούσουρο που έχει ξεσπάσει με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο της επιτροπής δεοντολογίας έφτασε η ώρα κάποιοι να βάλουν στην θέση του αυτό τον συγκεκριμένο κύριο. Συζητάμε από χθες κάτι που δεν έπρεπε να υφίσταται και κάτι που για να υπάρξει συζήτηση, διερεύνηση ή οτιδήποτε άλλο έχει φανταστεί ο συγκεκριμένος “κύριος” θα έπρεπε πρώτα να υφίσταται με βάσιμα στοιχεία και όχι προσωπικές εικασίες.

Ξεκινώντας από τον όρο που (έπρεπε να) διέπει την συγκεκριμένη επιτροπή. “Δεοντολογία είναι το σύνολο των ηθικών αρχών ή αξιών συμπεριφοράς που διέπουν ένα άτομο ή μια ομάδα.” Έχετε πραγματικά παραβιάσει κάθε σημασία της λέξης αυτής και έχετε δείξει ασέβεια με τις πρόχειρες και ίσως κατευθυνόμενες κινήσεις σας απέναντι στο Ιστορικό μας Σωματείο και στους αθλητές του.

🔉 Δηλώσεις Ανδρέα Παπαχαραλάμπους στις 21/09 το πρωί :

“Η επιτροπή είχε παρατηρήσει αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα σε συγκεκριμένο αγώνα, και γι΄αυτό το λόγο προχώρησε στην προσεκτική παρακολούθηση του από την τηλεόραση ώστε να διαπιστωθεί κατά πόσο οι υποψίες ήταν εύλογες. Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε πως αφού είδαμε τη στοιχηματική δραστηριότητα προσέχαμε και την κάθε κίνηση του κάθε παίκτη”.

🔉Δηλώσεις του ίδιου ανθρώπου την ίδια μέρα το βράδυ στο κρατικό κανάλι :

“Εκείνο που μας ώθησε είναι ότι έφτασε κοντά μας ένα φιλμάκι το οποίο στο τέλος πήρε διαστάσεις και κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο”

Αυτός ο άνθρωπος πληρώνεται από τα δημόσια ταμεία του κράτους και από όλους εμάς για να έχει το δικαίωμα να μας θεωρεί ηλίθιους με δύο δηλώσεις του που φαίνεται ξεκάθαρα ότι ούτε πραγματικά είχε κάτι ενώπιων του αλλά προσπάθησε να δημιουργήσει ένα θέμα βάση δικών του και εικασιών ΜΕΤΑ το παιχνίδι. Βάση των δηλώσεων του το πρωί της Δευτέρας, αυτός ο συγκεκριμένος κύριος, έπρεπε ήδη να κατηγορηθεί για λίβελο, για προώθηση δυσφημιστικού δημοσιεύματος, για δημοσίευση ψευδών ειδήσεων, για κατάχρηση εξουσίας και για άλλα τόσες σχετικές κατηγορίες για τις οποίες θα είχε ήδη κατηγορηθεί ένας απλός άνθρωπος που δεν έχει τι πλάτες του συγκεκριμένου “κυρίου”. Γιατί εδώ γεννιούνται διάφορα ερωτήματα προς όλους αυτούς που τον διόρισαν και τον ενέκριναν τον Φλεβάρη που μας πέρασε.

Ας απαντήσει το υπουργείο “δικαιοσύνης και δημόσια τάξης” τι τους κρατάει πίσω από την άμεση παύση του και την παραπομπή του ενώπιων των αρχών. **** Έχει διοριστεί στην συγκεκριμένη θέση με τον ίδιο τρόπο που του είχε ανατεθεί η περιβόητη υπόθεση Χριστόφια-Μιλτιάδη;

Ακόμα ένας *** υποθέσεων που εκμεταλλεύτηκε τις κουμπαριές και τις συνεργασίες του για να βρεθεί σε μια θέση που ξέρει όλος ο κόσμος τα οφέλη παρόλο που εδώ και μήνες ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ούτε και ένα αποτέλεσμα έρευνας. Δεν άνοιξαν υπόθεση για τόσους και τόσους κόκκινους φακέλους με όντως υψηλή στοιχηματική δραστηριότητα, για τον****, για τις δηλώσεις Παπασταύρου για τιμοκαταλόγους, τα μαύρα και τα άσπρα, για τα διπλά συμβόλαια, για τις παράνομες αδειοδοτήσεις γηπέδων, για τους διπλούς και τριπλούς ρόλους παραγόντων, ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ. Δεν υπάρχει τελειωμός στο ποιοι έχουν καταστρέψει τον αθλητισμό.

Μήπως έχετε και κάτι να μας πείτε για την κάρτα οπαδού; Ποιοι τελικά είναι οι “χουλιγκάνοι” των γηπέδων; Εμείς που είμαστε έξω από αυτά εδώ και 3 χρόνια ή εσείς με τις γραβάτες που τα έχετε αδειάσει; Εμείς γουστάρουμε όσο ποτέ να σας βλέπουμε να γελοιοποιήστε αλλά αυτό που μας πληγώνει είναι που δεν μπορούμε να ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ το Σωματείο μας. Αυτό που δεν μπορούμε να πράξουμε μέσα από το φυσικό μας χώρο αλλά να κλείνουμε τις τρύπες μετά από το κάθε τι που συμβαίνει. Στέλνουμε και δημόσια ξανά το μήνυμα προς την δική μας διοίκηση παρόλο που το έχουμε πράξει και στις συναντήσεις αλλά και στις επιστολές μας, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Όσον αφορά τον κόσμο. Οι ευθύνες βαραίνουν και αυτούς που αναπαράγουν καφενειακές κουβέντες και δίνουν βήμα σε όλα αυτά τα κακεντρεχή ανθρωπάκια που ψάχνουν πως θα πλήξουν την Ανόρθωση σε καίρια χρονικά σημεία. Τρεις μέρες πριν την επιστροφή μας στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι ανεπίτρεπτο επειδή σας δίνετε η ελευθερία του λόγου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να αραδιάζετε ότι πληροφορία ακούσατε που τον καφενέ του “Κωστή” και του “Γιαννή”. Όσο μπαίνουν στο μικροσκόπιο μας εξωτερικοί εχθροί άλλο τόσο μπαίνουν και οι εσωτερικοί που τις πλείστες φορές θεωρούνται και πιο επικίνδυνοι. Γι’ αυτό το νου σας παπαγαλάκια γιατί ο τροχός θα γυρίσει και ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην ομάδα μας την Πέμπτη και παρόλο που σπάνια κάνουμε αναφορές σε συγκεκριμένους αθλητές μας στέλνουμε το μήνυμα στον τερματοφύλακα μας ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης έμαθε να σέβεται και να ξεχωρίζει άτομα με ήθος. Αποδείξτε σε όλους αυτούς με την παρουσία σας την Πέμπτη ότι θα τους ξεμπροστιάσουμε ακόμα περισσότερο. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα, αλλά ξέρουμε καλύτερα τι σημαίνει ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ - ΟΤΙ ΠΙΟ ΙΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου - MAXHTEC 1994