Μαχητές πριν την Ομόνοια: Ετοιμάζουν "καυτή" υποδοχή!

Close
Μαχητές πριν την Ομόνοια: Ετοιμάζουν "καυτή" υποδοχή!

Ντοπάρουν την αποστολή οι "Μαχητές"!

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Ανόρθωσης ανακοίνωσαν τις δράσεις του Σαββάτου, κάλεσμα σε όλους τους φίλους της "Κυρίας" να παραστούν στο μνημόσυνο της ΕΟΚΑ και στην συνέχεια όλοι στον χώρο στάθμευσης του "Α. Παπαδόπουλος" για ντόπες στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με την Ομόνοια.

Αναλυτικά...

Διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Γενάρη και είμαστε μόλις ελάχιστες μακριά όπου το Ιστορικότερο Σωματείο του τόπου συμπληρώνει 111 Χρόνια ζωής. 

Έχουμε ενώπιων μας το Σάββατο ένα αγώνα υψίστης σημασίας για πολλούς και διάφορους λόγους, και σε συνάρτηση με την γενέθλια μέρα της ομάδας μας θέλουμε να βρεθούμε όσο πιο κοντά της γίνεται ώστε να ζεστάνουμε την ατμόσφαιρα στα πλαίσια που μπορούμε να το κάνουμε αφού ως γνωστό απέχουμε λόγω της κάρτας οπαδού. 

Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί το Σάββατο θα τελεστεί Εθνικό Μνημόσυνο τιμώντας τους ήρωες της Ε.Ο.Κ.Α. για τους αγώνες και την θυσία τους για την πατρίδα.

Στην συνέχεια θα εμψυχώσουμε την ομάδα κατά την άφιξη της θέλοντας να βοηθήσουμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο και να την οδηγήσουμε προς την νίκη. 

Κάλεσμα προς όλους τους Ανορθωσιάτες για το Σάββατο 29/01 :

▪️15:00 - Εθνικό Μνημόσυνο / Εκκλησάκι Παναγίας Σουμελά 

▪️16:30 - Σύναξη για υποδοχή και ντοπάρισμα της ομάδας κατά την άφιξη της / Χώρος στάθμευσης σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος»
ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ

Υ.Γ. Για τον αγώνα θα ενημερωθείτε από τους συνδέσμους σας.
«ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ 30 ΤΟΥ ΓΕΝΑΡΗ»

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒  🔵⚪

δφφφδφγγγδφγ