ΜΑΧΗΤΕΣ/ Στήριξη στον "αγώνα" του Θανάση

Close
ΜΑΧΗΤΕΣ/ Στήριξη στον "αγώνα" του Θανάση

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Ανόρθωσης Αμμοχώστου σημειώνει τα ακόλουθα...

"Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι από σήμερα θα βρίσκεται εμπράκτως παρών στον αγώνα του αδελφού Θανάση.

Μετά από συνεννόηση με τον Αδελφό ξεκινούμε τις εισφορές μέσω του Ταμείου Κοινωνικής Ευθύνης που θα δώσουν την οποιαδήποτε βοήθεια για τα έξοδα που χρειάζεται ο Θανάσης για τις θεραπείες του. Πατήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο και κάντε την δική σας εισφορά με όποιο ποσό επιθυμείτε εσείς. https://maxhtec94.com/site/ταμειο-κοινωνικης-ευθύνης

ΤΕΤΑΡΤΗ 28/10/2020

Καλούμε όλο τον κόσμο όπως στηρίξει το «παζαράκι αγάπης» που διοργανώνεται την Τετάρτη 28/10 στην Σωτήρα στον χώρο στάθμευσης της υπεραγοράς MAS για τον Θανάση αλλά και τις άλλες δύο κοπέλες, την Αλεξάνδρα και την Νικολέτα, που χρειάζονται την βοήθεια μας. Στον χώρο θα γίνεται δειγματοληψία μυελού των οστών και θα υπάρχουν διάφορα προϊόντα οικονομικής ενίσχυσης, ανάμεσα τους και δικά μας τα οποία θα δωρίσουμε για τον σκοπό αυτό.

Εμείς καλούμε τα μέλη μας η ώρα 15:30 να είναι στο οίκημα μας στο Ξυλοφάγου για να αναχωρήσουμε προς το «παζαράκι αγάπης».

ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου"

Απόψε SUPER Monday Νο2 Show

ΑΠΟΕΛ