Με Τιμούρ και Οκριασβίλι!

Με Τιμούρ και Οκριασβίλι!

Πάει Πάφο η Ανόρθωση στην 3η αγωνιστική... Αξίζει να σημειωθεί ότι η "Κυρία" έχει να πανηγυρίσει "διπλό" επί της Παφιακής ομάδας εδώ και τέσσερα χρόνια (σε αγώνες πρωταθλήματος), από τη σεζόν 2020-21. 

Συγκεκριμένα, τελευταία νικηφόρα εξόρμηση για την Ανόρθωση κόντρα στην Πάφο, ήταν στις 28 Αυγούστου του 2020. Με προπονητή τότε... τον Τιμούρ Κετσπάγια που νίκησε με 1-0, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η νίκη μάλιστα ήρθε από τα 11 βήματα με τον Οκριασβίλι να υπογράφει το "διπλό" στο 90'. Πέρασαν τέσσερα χρόνια από την τελευταία φορά που νίκησαν στο "Στέλιος Κυριακίδης". Ενόψει του μεταξύ τους αγώνα... όσο δύσκολη κι αν είναι η αναμέτρηση η Ανόρθωση είναι Ανόρθωση και θέλει να βάλει "φρένο" στην... ανομβρία του Παφιακού.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Χουάν Κάρλος Καρσέδο στο Kerkida.net