"Με τις σωστές μεταγραφές, να μπει εξάδα, η μόνη διέξοδος το κύπελλο"

"Με τις σωστές μεταγραφές, να μπει εξάδα, η μόνη διέξοδος το κύπελλο"

Ο παλαίμαχος άσος της Ανόρθωσης, Σπύρος Καστάνας ήταν καλεσμένος του Πάνου Λάρκου στην εκπομπή "Στην Κερκίδα" το πρωί της Πέμπτης.

"Θα συμφωνήσω με την Διοίκηση της Ανόρθωσης. Βλέποντας τις ψεσινές τιμωρίες, ο Αθλητικός Δικαστής εξάντλησε την αυστηρότητα του. Μπορούσε να γίνει μία προειδοποίηση στην Ανόρθωση. Δεν μπορούσε να βάλει την ίδια τιμωρία με άλλες ομάδες. Ήταν δίκαιη ανακοίνωση. Ναι μεν η ομάδα δεν είναι καλή αλλά δεν μπορείς να την τιμωρείς με τέτοιο τρόπο."

"Το επόμενο παιχνίδι είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είναι θέμα γοήτρου της ομάδας. Ένα παιχνίδι στην έδρα σου πρέπει να το κερδίσεις, αν δεν το κερδίσεις θα έχεις μεγάλα προβλήματα."

"Να διορθωθεί είναι δύσκολο, αλλά αν γίνουν σωστές μεταγραφές τον Ιανουάριο, μπορεί κάτι να διορθωθεί, μέχρι την εξάδα, πολύ δύσκολο για τις πρώτες τέσσερις θέσεις. Η μόνη διέξοδος θα είναι το κύπελλο."

"Ο Μουνιόθ γνωρίζει καλύτερα απ' εμάς, καθώς ξέρει το ρόστερ. Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για το σύστημα. Το 3-5-2 το χρησιμοποίησε πιο πολύ σε ντέρμπι. Με τον Ολυμπιακό πρέπει να παίξει φουλ επιθετικά."

"Για το περιστατικό τον Ουάρντα να πω ότι αυτά στο ποδόσφαιρο γίνονται. Και ο Ρονάλντο ήρθε σε αντιπαράθεση με τον κόσμο. Αυτοί που είναι κοντά στην Ανόρθωση, γνωρίζουν καλύτερα τι γίνεται στα αποδυτήρια."

φσδφσδφσδφφφσδφ