ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ σενάριο/Ομόνοια και Ανόρθωση για Οκριασβίλι-Μποτεάκ (Μαυρία)

Close
ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ σενάριο/Ομόνοια και Ανόρθωση για Οκριασβίλι-Μποτεάκ (Μαυρία)

Έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net, οι οποίες δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, αναφέρουν ότι προ ημερών η Ομόνοια μέσω βολιδοσκόπησης προσέγγισε την πλευρά της Ανόρθωσης. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε επικοινωνία με την "Κυρία" και επέδειξαν ενδιαφέρον για τον Τορνίκε Οκριασβίλι.

Σύμφωνα με την πληροφόρησή μας, το "τριφύλλι" πρότεινε ανταλλαγή Χάρη Μαυρία με Οκριασβίλι. Η απάντηση της ομάδας της Αμμοχώστου ήταν διαφοροποιημένη, καθώς αυτή τη στιγμή είναι διαφορετικές οι... ανάγκες της ομάδας. Οι της Ανόρθωσης δεν έδειξαν αδιάφοροι στην πρόταση, αλλά ζήτησαν από τη διοίκηση της Ομόνοιας τον Ερίκ Μποτεάκ. Εκεί ψάχνει να ενισχυθεί η "Κυρία" μεσοεπιθετικά.

FGFGDGDGDFGDFGG

Να σημειώσουμε πως τα συμβόλαια των Οκριασβίλι και Μαυρία, λήγουν στο τέλος της σεζόν και μπορούν να υπογράψουν από τώρα σε όποια ομάδα θέλουν, ενόψει 2021-22.

Για την ώρα δεν φαίνεται να κερδίζει έδαφος το σενάριο ανταλλαγής Γεωργιανού-Γάλλου, ωστόσο κρατάμε το ενδιαφέρον και των δυο πλευρών για "Όκρι" και Μποτεάκ, αντίστοιχα. Ο τελευταίος έχει συμβόλαιο με τους "πράσινους" μέχρι το Μάιο του 2022.

γφδφγδφγδφγγγ

Στέλιος Αναστασίου