Μετρώντας τα ΚΕΡΔΗ, που είναι ΠΟΛΛΑ!

Close
Μετρώντας τα ΚΕΡΔΗ, που είναι ΠΟΛΛΑ!

Ξεκινάμε να μετράμε τα κέρδη της Ανόρθωσης μέσα απ' το τριήμερο που μας πέρασε...

Κέρδος 1ο: Κέρδισε ένα ακόμη παιχνίδι. Ένα εκτός έδρας ντέρμπι, σε μια έδρα που δεν είχε κερδίσει ξανά στο πρωτάθλημα, κόντρα σε μια ομάδα που ήταν... πνιγμένη και ήθελε πάση θυσία τη νίκη.

Κέρδος 2ο: Το έκανε με σκόρερ δύο ποδοσφαιριστές που στα προηγούμενα παιχνίδια είχαν πολύ καλή παρουσία και το μόνο που τους έλειπε, ήταν το γκολ. Μάλιστα και τα δύο ήταν γκολ - ζωγραφιές.

Κέρδος 3ο: Νίκησε παρά το ότι απουσίαζαν βασικότατοι ποδοσφαιριστές. Λόρια και Κατσιαράβα δεν χρειάζεται να πούμε πόσο σημαντικοί είναι, ωστόσο ο Τιμούρ έβαλε την πειθαρχία πάνω απ' όλα.

Κέρδος 4ο: Κέρδισε όλη την ομάδα ο κόουτς, αφού απέδειξε ότι δεν είναι απ' τους προπονητές που χειρίζονται τα περιστατικά απειθαρχίας με δύο μέτρα και δύο σταθμά, εν ολίγοις δεν τιμωρεί έναν νεαρό και έναν παγκίτη αλλά δύο... βασικούρες. Έτσι, απ' τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο ξέρουν όλοι ότι η πειθαρχία είναι το πρώτο ζητούμενο.

Κέρδος 5ο: Απέδειξε στον Παπαδόπουλο ότι δεν τον έχει για συμπλήρωμα στο ρόστερ. Είναι διαφορετικό να ήταν τιμωρημένος ο Λόρια και για μια εβδομάδα να προπονείται με την προοπτική βασικού και διαφορετικό την ημέρα ενός ντέρμπι να μαθαίνει ότι θα παίξει. Ο Τιμούρ τον εμπιστεύτηκε και ο Γιώργος τον δικαίωσε.

Κέρδος 6ο: Αφού νίκησε την ΑΕΚ, την κράτησε μακριά απ' την κορυφή ενώ παράλληλα με το "Χ" στο Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ, η Ανόρθωση είναι μόνη πρώτη, έχει ένα παιχνίδι λιγότερο απ' την Ομόνοια που ακολουθεί.
 

Σταύρος Παπαδημητρίου