Η Ανόρθωση τέθηκε εκτός στόχων στο κύπελλο με τον αποκλεισμό από τον Άρη και πλέον ο μοναδικός... δρόμος για να βγει η ομάδα στην Ευρώπη είναι μέσω πρωταθλήματος.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει άμεσα η ομάδα να συνέλθει και να μπει σε νικηφόρα αποτελέσματα. Ως εκ τούτου ο αγώνας της Δευτέρας στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια είναι κάτι περισσότερο από κρίσιμος και καθοριστικός.
Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, η παρουσία του την Πέμπτη ήταν συγκλονιστική για μία ακόμη φορά. Ο κόσμος φρόντισε και έστειλε ΜΗΝΥΜΑΤΑ σε όλους όσοι αποτελούν το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το έκαναν προχθές, τους το υπενθύμισαν ξανά. Περιμένουν από όλους να τα δώσουν όλα την Δευτέρα για να κρατήσουν την Ανόρθωση στον δρόμο της διάκρισης.
