Μ.ΙΩΑΝΝΟΥ στο Super Monday για Ανόρθωση, Ομόνοια-PSV και Ολλανδία!

Close
Μ.ΙΩΑΝΝΟΥ στο Super Monday για Ανόρθωση, Ομόνοια-PSV και Ολλανδία!

O Μιχάλης Ιωάννου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή μας, SUPER MONDAY, το βράδυ της Δευτέρας, ζωντανά από την Ολλανδία. Ο 20χρονος διεθνής άσος που παίζει δανεικός στην Ρόντα από την Ανόρθωση, σχολίασε ανάμεσα σε άλλα...

"Είναι μια ωραία, μικρή ήσυχη πόλη. Με τη βοήθεια της ομάδας προσαρμόστηκα αρκετά γρήγορα και στον τρόπο ζωής και στην ομάδα. Είναι όλα μια χαρά. Το κλίμα και οι εγκαταστάσεις είναι όλα πολύ βοηθητικά για ένα νεαρό για να βελτιωθεί και να πάρει ευκαιρίες. Είχα αρκετούς δίπλα μου που με βοήθησαν".

"Είχαμε μια πολύ καλή σχέση με τον Γιούργκεν Στρέπελ όταν ήμασταν μαζί στην Ανόρθωση. Είμαι ο μόνος ξένος μαζί με ακόμα ένα παιδί από την Πορτογαλία. Ο κ.Στρέπελ με βοήθησε πάρα πολύ. Ήταν ο προπονητής που έκανε την πρώτη επαφή για να ρωτήσει αν ενδιαφέρομαι να πάω".

"Αν η Ομόνοια πιάσει μια καλή απόδοση όπως κάνει σε πολλά παιχνίδια φέτος, μπορεί να πάρει βαθμολογικό όφελος με την Αϊντχόβεν. Αυτή την αγωνιστική είχαν ήττα που δεν περίμεναν από την Φίτεσε και έχουν και τα προβλήματα με τον κορωνοϊό".

"Παρακολουθώ το Κυπριακό ποδόσφαιρο όσο μπορώ, κυρίως την Ανόρθωση. Μακάρι να τα καταφέρει να πάρει τον τίτλο".

trtru

Την εκπομπή οδηγεί με ασφάλεια η BMW, μέλος του Ομίλου Πηλακούτα

Pilakoutas Super Monday DIGITAL