Σήμερα εκπνέει η προθεσμία και θα ανακοινωθούν τα ονόματα που θα απαρτίζουν το νέο Δ/Σ της Ανόρθωσης.
Στοίχημα στη Novibet
Η Novibet κατέχει άδεια κλάσης Β από την ΕΑΣ με αριθμό Β022. Απαγορεύεται η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 ετών .Παίξε υπεύθυνα. www.safergambling.gov.cy. Η δημοσίευση συνιστά πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους και για λογαριασμό της Novibet
Πληροφορίες της ιστοσελίδας μας www.kerkida.net αναφέρουν ότι ανάμεσα στα άτομα που θα αποτελούν το συμβούλιο, θα βρίσκεται και ένα όνομα που είναι συνυφασμένο με την ιστορία της “Κυρίας”: Αντώνης Καράς!
Πρόκειται για τον εγγονό του αείμνηστου Αντώνη Καρά, με την τεράστια προσφορά τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, στα χρόνια πριν αλλά και μετά την τουρκική εισβολή. Όπως είναι λογικό, τα παιδιά, τα εγγόνια και μελλοντικά τα δισέγγονα του, θα είναι όλοι ταυτισμένοι με την Ανόρθωση αφού φροντίζουν καθημερινά να παραμένει ζωντανή η μνήμη του. Γι’ αυτό και στην ψαροταβέρνα που διαθέτει η οικογένεια Καρά στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι, υπάρχει ειδικός χώρος αφιερωμένος στον Αντώνη και τα επιτεύγματά του με την αγαπημένη τους Ανόρθωση.
Επί της ουσίας, για την οικογένεια Καρά δεν αλλάζει κάτι. Είναι διαχρονικά δίπλα στην Ανόρθωση εδώ και δεκαετίες και θα συνεχίσει να το κάνει. Αυτό που είναι σημαντικό για το νέο Δ/Σ είναι ότι θα έχει μαζί του ένα όνομα το οποίο χαίρει καθολικής εκτίμησης και είναι χωρίς αμφιβολία... 100% Ανόρθωση!