ΝΕΟΤΕΡΟ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/Τι προσφέρει η Ανόρθωση για Θεοδώρου

Close
ΝΕΟΤΕΡΟ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ/Τι προσφέρει η Ανόρθωση για Θεοδώρου

Η επιθυμία της Ανόρθωσης για απόκτηση του Δημήτρη Θεοδώρου από την ΕΝΠ, είναι δεδομένη. 

Ο νεαρός άσος προέρχεται από εξαιρετική χρονιά, όντας ο πρώτος Κύπριος σκόρερ του πρωταθλήματος και σχεδόν όλες οι μεγάλες ομάδες... μελέτησαν την περίπτωσή του.

Πιο... επίμονη από όλες, δείχνει να είναι η Ανόρθωση αφού παρά το ότι οι πρώτες κρούσεις της δεν είχαν ανταπόκριση (η Ένωση κοστρολόγησε τον παικτη λίγο πάνω από τις 250 χιλιάδες), συνεχίζει να ψάχνει τον τρόπο για να τον αποκτήσει.

Πάμε στο τελευταίο... φρέσκο νέο, όπως το εξασφάλισε η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net. 

Στην τελευταία επαφή που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες, η Ανόρθωση... έριξε στο τραπέζι την επιλογή του δανεισμού. Η "Κυρία" ζήτησε τον δανεισμό του Δημήτρη για ένα χρόνο, δίνοντας αντίστοιχα τρεις παίκτες στους "βυσσινί" ως δανεικούς για επίσης έναν χρόνο. Τα ονόματα που συζητήθηκαν σε πρώτη φάση, είναι αυτά των Στυλιανου, Πηλέα και Κορέα.

νηευνεν

Αυτή είναι η ΠΡΟΘΕΣΗ της Ανόρθωσης και η ΠΡΟΤΑΣΗ που έβαλε στην συζήτηση.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από πλευράς ΕΝΠ, η οποία πιθανότατα επεξεργάζεται τα δεδομένα αφού ακόμα και αν θεωρήσει συμφέρουσα την πρόταση της "Κυρίας", θα πρέπει να αξιολογήσει όλες τις λεπτομέρειες. Πχ, νέο συμβόλαιο και επέκταση στον Θεοδώρου για να μην κινδυνεύει να τον χάσει ελεύθερο σε περίπτωση που δεν τον αγοράσει το ερχόμενο Καλοκαίρι η Ανόρθωση, ποιοι παίκτες θα μπουν στο πακέτο (οι τρεις που προαναφέραμε ή και κάποιος άλλος), αν θα είναι πληρωμένοι από την ομάδα της Αμμοχώστου κτλ.
 

Αντώνης Κωνσταντινίδης