"Ο Ανανίτζε είναι ο... πόνος μου/Διέλυσε τους πάντες"

Close
"Ο Ανανίτζε είναι ο... πόνος μου/Διέλυσε τους πάντες"

Ο πρώην αρχισκάουτερ της Σπαρτάκ, Aleksandr Averyanov, μίλησε σε Ρωσική ιστοσελίδα και έκανε αναφορά και στον Γιάνο Ανανίτζε...

-Η Σπαρτάκ έχει τερματίσει τη συνεργασία με τον Γιάνο Ανανίτζε. Ήταν δική σου ανακάλυψη; "Πρώτος τον είχε δει ο υπεύθυνος της δεύτερης ομάδας, σε ένα αγώνα Γεωργίας - Ρωσίας για τις Ελπίδες. Μας τηλεφώνησε και μας είπε 'είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιδί, πηγαίνετε και δείτε τον'. Πήγαμε στο δεύτερο παιχνίδι, ο Γιάνο μας άρεσε και μετά τον είδαμε σε κάποια τουρνουά".

-Κάποιος από τις ακαδημίες της Σπαρτάκ μου είπε ότι αρχικά ο Γιάνο έπαιζε με άλλο όνομα... "Για να τον παρακολουθήσουμε, τον τοποθετήσαμε στην ερασιτεχνική μας ομάδα στο πρωτάθλημα Μόσχας, με διαφορετικό επίθετο. Διέλυσε τους πάντες και έβαλε δυο γκολ. Εμείς γελούσαμε για αρκετή ώρα! Από όλους τους νέους που παρακολούθησα, ο Γιάνο ήταν ο πιο ελπιδοφόρος. Θαύμαζα τον τρόπο σκέψης του και τον τρόπο που εκτελούσε. Τότε πολύ απλά δεν υπήρχαν τέτοιοι παίκτες στις ακαδημίες της Σπαρτάκ. Ο Γιάνο είναι ο... πόνος μου".

-Γιατί; "Δεν έπαιξε όσο μπορούσε. Ήταν ξεκάθαρα πολύ ανώτερος από τους άλλους παίκτες των ακαδημιών μας, αλλά ποτέ δεν έπιασε το τοπ της προοπτικής του".

σδφ