Στο ψάξιμο για ένα κεντρικό αμυντικό αλλά και ένα μέσο που θα κάνει τη διαφορά βρίσκεται ο Τιμούρ Κετσπάγια ο οποίος τη δεδομένη στιγμή έχει ρίξει εκεί το βάρος του.
Θέλει να έρθουν παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν αυτά που έλειψαν από την ομάδα της Αμμοχώστου την περσινή σεζόν. Το όνομα του Βαλεριάν Γκβίλια «έπαιξε» στο ρεπορτάζ της ομάδας αλλά οι απολαβές και οι απαιτήσεις του Γεωργιανού πρώην άσου της Λέγκια έκαναν την απόκτηση του σχεδόν απίθανη.
Φαίνεται ότι υπάρχει παράθυρο ακόμη για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή καθώς η Ανόρθωση του κάνει στενό πρέσινγκ και ο Κετσπάγια δείχνει διατεθειμένος να περιμένει να δει τι θα κάνει ο ίδιος. Όσο δεν βρίσκει ομάδα τόσο και συνεχίζει να ελπίζει, γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι δύσκολη περίπτωση.
Πρόκειται για ένα παίκτη που είναι σίγουρος ο Κετσπάγια για το τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο και ότι έχει τα φόντα να βοηθήσει με το κράτημα της μπάλας, τις μεταβιβάσεις, τις ασίστ αλλά και τα γκολ του και θα κάνει κι άλλη υπομονή. Όσο τον… τραβάει.