"Ο Γκερέρο κάνει τη διαφορά - Τον λογιστή οποιασδήποτε ομάδας δεν θα τον κάνει η Ανόρθωση"

"Ο Γκερέρο κάνει τη διαφορά - Τον λογιστή οποιασδήποτε ομάδας δεν θα τον κάνει η Ανόρθωση"

Ο Δημήτρης Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ" στη Digital TV...

Μεταξύ άλλων ανέφερε στον Πάνο Λάρκο.

"Δύσκολα προλαβαίνει το ματς με την Καρμιώτισα ο Αρμπολέδα. Και ο Κάργας και ο Γκαρθία είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας τους"

"Υπάρχει έρευνα στην αγορά για να βελτιώσουμε την ομάδα. Μέχρι της 15 του μήνα θα δούμε τι θα προκύψει".

"Από τη δική μας πλευρά ήμασταν ξεκάθαροι για τον Κίκο και για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή έρχεται κάποια πρόταση. Έχουμε ακόμα κάποιες μέρες για να βρούμε λύσεις για παίκτες που θα αποχωρήσουν".

"Για τον Σαμπό έχουν έρθει πολλές προτάσεις μέσα στο καλοκαίρι".

Για τον Γκερέρο...

"Είχαμε πει πως για να γίνει κίνηση για ποδοσφαιριστή που είναι πάνω των 30 θα είναι περίπτωση παίκτη που θα κουβαλά με την εμπειρία του την ομάδα. Ο Γκερέρο είναι τέτοια περίπτωση που αξιολογήθηκε ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά".

Για τις δηλώσεις Σάντη για τα υψηλά συμβόλαια που δίνουν κάποιες ομάδες ( Άρης και Πάφος)...

"Τον λογιστή οποιασδήποτε ομάδας δεν θα τον κάνει η Ανόρθωση. Εμείς κοιτάμε τα δικά μας οικονομικά δεδομένα, να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας. Η κάθε ομάδα θα κάνει τα κουμάντα της και η Ομοσπονδία τα δικά της. Υπάρχουν κανονισμοί και πρέπει να τηρούνται. Όσοι δεν τα τηρούν υπάρχουν ποινές".

Για τον Τσίκο....

"Μας χαροποιεί που θα βρίσκεται ο Τσίκο στην τελική φάση του Ηπειρωτικού πρωταθλήματος. Είναι τιμή μας. Θα γίνει διαχείριση του ρόστερ. Έχουμε ανάγκη να παίζουν όλοι με τον ίδιο τρόπο. Ασφαλώς κάποιοι παίκτες έχουν χαρίσματα επιθετικά περισσότερα, ο Τσίκο είναι ένας από αυτός".