Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Summer Football Show.
Μεταξύ άλλων ανέφερε στο Digital TV:
-"Σαν ομάδα είχαμε κρούσματα μέσα στη σεζόν όμως διαχειριζόμασταν την κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Θέλαμε να μην εμποδιστεί και άλλο η προετοιμασία. Το καλό νέο είναι πως ούτως η άλλως θα είχαν ρεπό οι ποδοσφαιριστές, το κακό νέο ήταν πως δεν παίξαμε το φιλικό με τον Απόλλωνα. Ήταν πλήγμα το ότι δεν δώσαμε το φιλικό με τον Απόλλωνα. Το σημαντικό είναι ότι δεν υπήρχε εξάπλωση. Όσο και να προσέξεις μπορεί να προκύψει από το πουθενά. Και εδώ στις Πλάτρες έχουμε πάρει επιπλέον μέτρα, έχουμε μειώσει τον αριθμό ατόμων που κάθονται σε κάθε τραπέζι. Το σημαντικό είναι να μείνουμε σε αυτό τον αριθμό. Θα κάνουμε ξανά τεστ".
-"Την πρώτη στιγμή που βγήκαν τα κρούσματα υπήρχε παγωμάρα. Όταν περνούν οι μέρες και τα τεστ είναι αρνητικά αυτό φτιάχνεται και πριν από λίγο ολοκληρώθηκε μια γεμάτη προπόνηση".
-"Είναι σημαντικό να υπάρχει διαφάνεια. Να γνωρίζει το κοινό και οι υπόλοιπες ομάδες πόσα είναι τα κρούσματα σε μια ομάδα, τι ακριβώς συμβαίνει".
-"Πολλοί ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα είναι γνωστοί με άλλους που είναι εδώ. Λίγο ο Λάφερτι έχει σκάσει από τον ήλιο αλλά θα συνηθίσει και αυτός...".
-"Η εβδομάδα αυτή πιθανόν να μας φέρει και τερματοφύλακα και μέσο".
-"Ο Λάζαρoς είναι ένα παιδί που γεννήθηκε να είναι ηγέτης. Το καταλαβαίνεις από κάθε του κίνηση ότι είναι ένας άνθρωπος που θέλει να του δίνεις την μπάλα και να την μετατρέπει είτε σε γκολ είτε σε ασίστ. Είναι πρωταγωνιστής δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο. Αυτό ήταν μια ζωή. Δεν ξέρω πόσοι ποδοσφαιριστές υπάρχουν που πήραν πρωτάθλημα και με Ολυμπιακό και με Παναθηναικό και με ΑΕΚ. Δεν μπορεί να διεκδικεί ο Λάζαρος τίποτα λιγότερο από την κορυφή".
-"Δύο φιλικά θα δώσουμε στην Παρεκκλησιά".
-"Ο Τζουρ ικανοποίησε με την παρουσία του. Μας κέρδισε και δεν σας κρύβω ότι είμαστε σε επαφές για να έρθει στην ομάδα. Αν είναι εφικτό να επιστρέψει με χαρά θα τον δεχτούμε".
-"Ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι το πιο πιστό κοινό της Κύπρου.Ο πρώτος λόγος που αγοράζουν διαρκείας δεν είναι για να απολαύσουν το θέαμα αλλά γιατί αυτή την ομάδα και θέλουν να είναι ένα κομμάτι αυτής της στήριξης. Ο κόσμος της Ανόρθωσης ήταν είναι και θα μείνει ο μεγαλύτερος της αιμοδότης. Τους ευχαριστούμε".
Χορηγός της εκπομπής η στοιχηματική εταιρεία FONBET.
