Οι περήφανες... λέξεις των ΜΑΧΗΤΩΝ

Οι περήφανες... λέξεις των ΜΑΧΗΤΩΝ

Οι ΜΑΧΗΤΕΣ εξέφρασαν χθες τις θέσεις τους σε σχέση με τα διοικητικά του συλλόγου. Σε αυτό το σημείωμα δεν θα ασχοληθούμε με τα όσα αναφέρουν για τα διοικητικά αλλά με κάτι άλλο το οποίο πραγματικά μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι.

Στην παρέμβασή τους οι οργανωμένοι οπαδοί ανάμεσα σε άλλα σημείωσαν:

Θα είμαστε πάντα στην πρώτη γραμμή, είτε αφορά τις οπαδικές είτε τις διοικητικές ανάγκες, την κοινωνική εικόνα του Συλλόγου ή την εθνική μας ταυτότητα. 

Η Ανόρθωση είναι ΙΔΕΑ, και οι ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ.

Είναι αυτά που χρειάζεται σήμερα η Κύπρος. Χρειάζεται αυτά τα παιδιά να υπενθυμίζουν σε κάτι περίεργους που διέγραψαν πολλά τα οποία αφορούν το νησί μας. ΝΑΙ αυτά τα παιδιά θα είναι πάντα εδώ να τους το... κτυπάνε στα μούτρα και να τους χαλούν τα σχέδια να τους υπενθυμίζουν την ΕΘΝΙΚΗ μας ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.

ΜΠΡΑΒΟ στους ΜΑΧΗΤΕΣ που... ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ και ούτε πρόκειται ποτέ να ΞΕΧΑΣΟΥΝ την καταγωγή τους αλλά και την αποστολή τους.

ΑΠΟΕΛ43

kerkida.net team