Οι τελευταίες… δοκιμές του Ντάρκο Μίλανιτς

Οι τελευταίες… δοκιμές του Ντάρκο Μίλανιτς

Με λιγότερο από δέκα μέρες να απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος, αντιλαμβάνεται κανείς ότι για όσες ομάδες δεν αγωνίστηκαν στην Ευρώπη, τα περιθώρια βελτίωσης πριν το πρώτο επίσημο τους παιχνίδι δεν είναι και πολύ μεγάλα.

Ως το παιχνίδι-πρόβα τζενεράλε, η Ανόρθωση επέλεξε την Πάφο FC (αύριο 20/8, 19:00, Α.Παπαδόπουλος) ως αντίπαλο της, μια ομάδα που βάσει των κινήσεων που έκανε αλλά και την πρόσληψη Μπεργκ, στοχεύει πολύ ψηλά στο φετινό πρωτάθλημα. Πρόκειται λοιπόν για ένα αρκετά δυνατό αντίπαλο που πιθανό να δείξει και πολλά γύρω από το επίπεδο ετοιμότητας της «Κυρίας».

Μέσα από την προετοιμασία και τα μέχρι τώρα φιλικά, ο Ντάρκο Μίλανιτς φαίνεται να κατέληξε στην πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών που θα αποτελούν τη βασική του ενδεκάδα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με μόλις μια με δύο θέσεις να αποτελούν ερωτηματικό.

mesala

Αυτό που θα δούμε το Σάββατο σε πρόσωπα και σχηματισμό, κατά 90% θα είναι αυτό που αναμένεται να δούμε και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, αφού στην πορεία θα μπουν στην εξίσωση και οι Σαμπό, Ράντονιτς και Γουαρίς.

Ο κόσμος αγωνιά και μένει να δούμε τι θα φέρει αρχικά το φιλικό και στην πορεία η εβδομάδα που ακολουθεί και προηγείται του πρώτου επίσημου αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Σάββας Πηλακούτας