"Όλοι ξέρουν τι εστί Εθνικός στο Δασάκι και εμείς καλύτερα από όλους/Γεμάτο το απουσιολόγιο"

"Όλοι ξέρουν τι εστί Εθνικός στο Δασάκι και εμείς καλύτερα από όλους/Γεμάτο το απουσιολόγιο"

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή "Στην Κερκίδα" με τον Άρη Κυριάκου για το ματς που ακολουθεί με τον Εθνικό Άχνας.

"Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο, όλοι ξέρουν τι εστί Εθνικός στο Δασάκι Άχνας και εμείς καλύτερα από όλους. Είναι ένα γήπεδο δύσκολο, για να μπορέσεις να επιβληθείς του Εθνικού αλλά αυτό δεν μειώνει σε τίποτε τις φιλοδοξίες που έχουμε στον αγώνα που είναι να μας βρει νικητές".

Η Ανόρθωση έχει επτά απουσίες στο σύνολο με τον τιμωρημένο Τσίκο.
"Το απουσιολόγιο είναι γεμάτο και αυτό μειώνει τις επιλογές του προπονητή μας. Ανεξαρτήτως των συνθηκών του αγώνα, η λήξη του θέλουμε να μας βρει νικητές. Μαζί με τον κόσμο μας, ο οποίος με βάση τη διάθεση των εισιτηρίων θα μετατρέψει σε έδρα μας το Δασάκι. Υπάρχουν προβλήματα αλλά ο προπονητής και το επιτελείο του αναζητούν και θα βρουν τις λύσεις, ώστε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να μπορέσει να κερδίσει". 

Για τον κόσμο που γεμίζει τα γήπεδα;
"Οι περισσότεροι δεν περίμεναν να δουν για να πιστέψουν. Από την αρχή της σεζόν στη Σωτήρα ο κόσμος γεμίζει είτε το Αντώνης Παπαδόπουλος είτε αλλού στην Κύπρο. Ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα και έχει από αυτήν προσδοκίες που η ίδια καλλιέργησε με την απόδοση της". 

Για το οικονομικό;
"Η ανακοίνωση τα λέει όλα, δεν είναι επιθυμία αυτή τη στιγμή να εμπλακούμε σε αυτή την συζήτηση που έχει να κάνει με τις μετοχές ή οτιδήποτε άλλο. Το οικονομικό είναι ένα ζήτημα δεν το έχει κρύψει κανείς".

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

sddddddddddg