Σε συζητήσεις βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες Κωστάκης Αρτυματάς και Ανόρθωση, με σκοπό να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο Κύπριος μέσος να συνεχίσει την καριέρα του στην «Κυρία».
Υπάρχουν ωστόσο διάφορα δεδομένα που χρειάζεται να ληφθούν υπόψιν όσο αφορούν τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών. Αρχικά, είναι ξεκάθαρη η επιθυμία και των δύο για να συνεχίσουν την συνεργασία τους και αυτό δεν αποτελεί σχήμα λόγου. Ενδεικτικό αποτελεί άλλωστε το γεγονός, ότι ο Αρτυματάς βολιδοσκοπήθηκε και από άλλες ομάδες, μερικές μάλιστα εντός Κύπρου, οι οποίες του πρόσφεραν καλύτερο συμβόλαιο από αυτό της ομάδας της Αμμοχώστου, με τον ίδιο να τονίζει ότι για την ώρα προτεραιότητα του είναι η Ανόρθωση.
Με αυτή του την κίνηση ο αρχηγός της «Κυρίας», έδειξε και στους ανθρώπους της ομάδας ότι όντως επιθυμεί να παραμείνει, φτάνει βεβαίως και τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης που θα έχει στα χέρια του να είναι κοντά σε αυτά που και ο ίδιος επιθυμεί.
Η οικονομική διαφορά για την οποία αναφέρθηκε ο πρόεδρος, Ευγένιος Χαμπουλλάς καλύφθηκε σε μεγάλο βαθμό, καθώς στην Ανόρθωση αντιλήφθηκαν ότι η πρώτη πρόταση που έγινε στον ποδοσφαιριστή δεν ήταν αυτή που έπρεπε σε σχέση με αυτά που έδωσε όσο καιρό βρίσκεται στην ομάδα ο Αρτυματάς, προχωρώντας έτσι σε δεύτερη, καλύτερη και πιο βελτιωμένη πρόταση.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή μελετάει την συγκεκριμένη πρόταση για την ώρα με την ζυγαριά να γέρνει προς την θετική απάντηση, την ίδια στιγμή ωστόσο που και άλλοι «μνηστήρες» διεκδικούν την υπογραφή του και δεν αποκλείεται να επανέλθουν και αυτοί με βελτιωμένη πρόταση για να την αποσπάσουν.
Σάββας Πηλακούτας