Ουαγκέ, τρέχει με 11/11 και… συμφέρει

Ουαγκέ, τρέχει με 11/11 και… συμφέρει

Άλλη μια μεγάλη εμφάνιση από τον Μούσα Ουαγκέ. Εμφάνιση μάλιστα που τον έφερε στην κορυφαία ενδεκάδα της εκπομπής SUPER MONDAY. 

Ο ακραίος μπάκ της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια είχε έναν ρόλο και τον ακολούθησε πολύ σωστά. 

Να μην αφήσει σε "ησυχία" τον Σεμέδο και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα στην ανάπτυξη της από την δεξιά πλευρά, όσο δύσκολο και αν ήταν. Πάντως τα κατάφερε σε μέγιστο βαθμό και τα δυο. 

Έκλεισε τον Σεμέδο υπέροχα (στην μοναδική ευκαιρία που βρήκε η Ομόνοια δεν μπορούσε να αμυνθεί αφού χάθηκε η κατοχή και ήταν ψηλά) και θα μπορούσε αν ήταν καλύτερος στα τελειώματα του να σκοράρει στην ευκαιρία που βρήκε. 

δφσδδφ

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος ανεβαίνει συνεχώς, έχει τα πνευμόνια που χρειάζονται πλέον οι μπακ και το ανέβασμα του ανεβάζει όλη την ομάδα. Αν συνεχίσει με αυτό τον τρόπο σίγουρα θα έρθουν και τα γκολ αλλά και οι ασίστ που θα βοηθήσουν την ομάδα περισσότερο. 

δσφσφδδσ

Δείτε πιο κάτω την εκπομπή SUPER MONDAY με Ανδρέα Σάντη και Τάκη Αντωνίου

Χρίστος Χαραλάμπους