Παναγιώτου για Ανόρθωση: "Φιλοσοφία Μουνιόθ, έχει δουλέψει με τους παίκτες"

Παναγιώτου για Ανόρθωση: "Φιλοσοφία Μουνιόθ, έχει δουλέψει με τους παίκτες"

Καλεσμένος του Αντρέα Ψάλτη στην σημερινή εκπομπή της Digital TV, «Στην Κερκίδα», ο προπονητής του ΕΝΥ Ύψωνα, Νίκος Παναγιώτου που, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σημαντική νίκη της Ανόρθωσης και για τον Μουνιόθ.

Εδώ όσα είπε για την "Κυρία":

Για την Ανόρθωση: «Ο κύριος Μουνιόθ άρχισε να βάζει τη φιλοσοφία του στην ομάδα, πράγμα που φαίνεται και από την αγωνιστικότητα της ομάδας στο γήπεδο. Πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ. Το ότι βρίσκεται στην πρώτη εξάδα είναι πολύ σημαντικό, πρέπει να παραμείνει εκεί μέχρι τον Ιανουάριο που θα μπορεί ο προπονητής να κάνει τις προσθήκες που θέλει. Να παλέψει τουλάχιστον για το Κύπελλο επειδή οι στόχοι του Πρωταθλήματος είναι απομακρυσμένοι».

Για το σύστημα 5-3-2: «Έχει δουλέψει με τους παίχτες ο Μουνιόθ, ξέρει τι να πάρει από τον κάθε ποδοσφαιριστή. Βλέποντας την ομάδα, που έχει χτιστεί λάθος από το καλοκαίρι, κάνει το καλύτερο μέχρι να έρθει και η μεταγραφική περίοδος».

Για το ότι χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές σε διάφορες θέσεις: «Αυτό το πετυχαίνει σε μεγάλο βαθμό, γνωρίζει ποια θέση θα δώσει το μάξιμουμ σε κάθε ποδοσφαιριστή. Με δικές του αλχημείες φτιάχνει το ανάλογο σχήμα για να παίρνει η Ανόρθωση τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η ομάδα χρειάζεται ηρεμία για να δουλέψει όπως πρέπει».

k

Την εκπομπή "Στην Κερκίδα" οδηγεί με ασφάλεια το Nissan Qashqai e-POWER του Ομίλου Πηλακούτα

k