Παρακάμερα με... ατάκες!

Παρακάμερα με... ατάκες!

Παρακάμερα του αγώνα με την ΑΕΚ με... ατάκες με δηλώσεις από τρεις ποδοσφαιριστές και τον Πρόεδρο της Ανόρθωσης, δημοσίευσε ο γνωστός φίλος της ομάδας Χαρίλαος Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά:

Αρτυματάς: Ήταν ένα ντέρμπι, δύσκολο παιχνίδι. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη γι' αυτό είμαστε ευχαριστημένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ μου, η μπάλα μπροστά μου, στην περιοχή, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν το σουτ και το πέτυχα. 

Οκριασβίλι: Πάμε στην Γεωργία σήμερα (σ.σ ψες), έχουμε αγώνα την Πέμπτη, είναι ο πιο σημαντικός αγώνας για την γεωργία και ελπίζω να κερδίσουμε. Ήταν καλός ο αγώνας, παλέψαμε. Παίξαμε πέντε αγώνες σε δύο εβδομάδες, δεν είναι εύκολο. Κάναμε τα πάντα για να κερδίσουμε και φυσικά είμαστε στην πρώτη θέση.

Σίντενφελντ: Κάναμε την δουλειά μας. Ότι χρειαζόταν να κάνουμε και αυτό είναι. Τώρα θα έχουμε την διακοπή και θα ξεκουραστούμε.  

Δείτε ΕΔΩ όσα ανέφερε ο Πρόεδρος, Ευγένιος Χαμπουλλάς.