ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πατέρα/"Προς όλες τις κατευθύνσεις μηνύματα-Ανανεώστε το συμβόλαιο του Τιμούρ..."

Close
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Πατέρα/"Προς όλες τις κατευθύνσεις μηνύματα-Ανανεώστε το συμβόλαιο του Τιμούρ..."

Παρέμβαση από τον γνωστό επί σειρά ετών πρώην διοικητικό παράγοντα της Ανόρθωσης Μάμα Πατέρα. Αναφέρεται σε διάφορες καταστάσεις που εκδηλώνονονται και ζητάει άμεσα επέκταση της συνεργασίας με το προπονητικό τιμ της ομάδας. Σημειώνει την πετυχημένη πορεία του Τιμούρ Κετσπάγια και αναφέρεται στην αγάπη και εμπιστοσύνη του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Αυτούσια η ανάρτηση του κυρίου Πατέρα

Αγαπητοί φίλοι και φίλες Ανορθωσιάτες, Αμμοχωστιανοί και άλλοι,
Πρώτα και πάνω από όλα θα ήθελα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά κι ένα ευτυχισμένο νέο έτος, πίστη και επιμονή για επιστροφή. 
Από την ημέρα που αποχώρησα από τα διοικητικά, παρακολουθώ και βλέπω διάφορα πράγματα, όπως όλοι οι Ανορθωσιάτες. Αυτό που βλέπω το τελευταίο διάστημα, εγώ τουλάχιστον προσωπικά το έζησα πριν περίπου μια δεκαπεντατία. Σήμερα υπάρχουν και κάποιοι επιπρόσθετοι λόγοι για να συμβαίνουν αυτά που βλέπουμε. Ο καθένας έχει θέση και άποψη για το τι πρέπει να γίνει. Εγώ θα εισηγούμουν να γίνει αυτό που πράξαμε τότε και πέτυχε. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε από τις φωνές κάποιων μεμονωμένων φιλάθλων. Το σωστό θα είναι να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του προπονητικού team άμεσα, για να σταλούν προς όλες τις κατευθύνσεις τα μηνύματα και να καταλάβουν εκείνοι που δεν κατάλαβαν μέχρι τώρα ότι την Ανόρθωση την διοικεί το εκάστοτε διοικητικό συμβούλιο και όχι κάποιοι άλλοι είτε λέγονται ποδοσφαιριστές, είτε φιλάθλοι κλπ. 
Αυτό πράξαμε τότε και ακολούθησαν οι επιτυχίες που όλοι γνωρίζουμε. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αποδεδειγμένη επιτυχημένη πορεία και προϋπηρεσία και μας έκανε όλους περήφανους. Για αυτό τον αγαπά ο ανορθωσιάτικος κόσμος. Αντίθετα, είμαστε όλοι μάρτυρες των αποτελεσμάτων της ομάδας μας μετά τη φυγή του το 2009 με τις αλλεπάλληλες αλλαγές προπονητών (οι οποίες είχαν και μεγάλο οικονομικό κόστος). Ως μέλος των διοικητικών συμβουλίων και με την πολύχρονη εμπειρία μου, είχα παραδώσει γραπτώς σε έναν από τους προέδρους μας τα πιο κάτω σημεία αναφορικά με το τι χρειάζεται η Ανόρθωση για να πετύχει:
1. Σταθερή διοίκηση για μια πενταετία τουλάχιστον
2. Ένας άξιος προπονητής εγνωσμένης αξίας, όπως ο Τιμούρ Κετσπάγια (είχε αξιολογηθεί από ειδικούς ως 4ος καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη)
3.Να αγωνίζονται στην ομάδα τουλάχιστον τρεις Κύπριοι ποδοσφαιριστές

σσσσ