ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ: "Ένα κακό αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να κλονίσει την πίστη του κόσμου"

Close
ΠΗΛΑΚΟΥΤΑΣ: "Ένα κακό αποτέλεσμα δεν είναι ικανό να κλονίσει την πίστη του κόσμου"

Στον SPORTS ONE και στον συνάδελφο Χρίστο Παπακώστα μίλησε ο Σάββας Πηλακούτας. Διαβάστε τι δήλωσε ο Ε/Τ της Ανόρθωσης μετά τη πρόκριση στους "4" του Κυπέλλου Coca Cola...

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε και ήταν στο πλευρό της ομάδας...

"Δεν είναι και το ευκολότερο για ένα οπαδό να έρχεται μια βαριά ήττα και μετά από λίγες μέρες να στηρίζει την ομάδα με αυτό τον τρόπο. Ένα κακό αποτέλεσμα δεν είναι ικανό κλονίσει την πίστη του κόσμου. Όλοι μαζί για τη προσπάθεια του στόχου."

Έκανε καλό η ήττα του Εθνικού;

"Ίσως αυτή η ήττα να μας προσγειώνει και να μας πεισμώνει στη συνέχεια. Έδειξαν χαρακτήρα και αντίδραση οι ποδοσφαιριστές μας. Ήταν ένα πάρα πολύ καλό μάθημα για μας".

Για την αντίδραση του Τιμούρ;

"Είμαστε πάντοτε υπερβολικοί στις αντιδράσεις μας. Δεν μπορεί κανείς να μηδενίζει την προσπάθεια του προπονητή και τους συνεργάτες του στο Α. Καρράς. Μέσα από την ομάδα δεν βγήκε ποτέ πανικός, ίσως κάποιοι εκτός ομάδας και ένιωσε ο Τιμούρ πως έπρεπε να μιλήσει."

Για Κορέια και Ελουντού; Ενδιαφέρουν την Ανόρθωση...

"Η Διοίκηση δεν θα μπει από τώρα σε συζήτηση με ονόματα που εμπλέκουν την Ανόρθωση. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Αυτή τη στιγμή παλεύουμε για τη κατάκτηση των δυο τίτλων."

Για τα αγωνιστικά κόντρα στην ΑΕΚ;

"Εκτός από τον Νικόλα Εγγλέζουν δεν έχει προκύψει κάτι. Επέστρεψε και ο Ρενάτο Μαργκάσα."