Διαβάστε τι δήλωσε ο Σάββας Πηλακούτας μετά το τέλος του αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Η απάντηση του για το επεισόδιο Τιμούρ - Οκριασβίλι.
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Σκοράραμε ένα γρήγορο γκολ, είχαμε και άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε 2ο γκολ. Έχασε και το ΑΠΟΕΛ ευκαιρίες. Μετά ήρθε το γκολ του Κβιλιτάια. Μας αφήνει πολύ ικανοποιημένους η νίκη. Τρεις πολύ σημαντικοί βαθμοί, πλέον προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Τετάρτης. Βλέπουμε με ικανοποίηση την ομάδα να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο."
Για το επεισόδιο Οκριασβίλι - Κετσπάγια; "Δεν είδα τι ακριβώς προηγήθηκε. Ήμουν στα αποδυτήρια. Πάντα υπάρχει ένταση στο τέλος των παιχνιδιών. Στα αποδυτήρια δεν υπήρξε κάτι, αν έγινε κάτι που δεν αντιλήφθηκα εγώ."