Πρόβα τζενεράλε με Ανόρθωση

Πρόβα τζενεράλε με Ανόρθωση

Στην Πάφος FC συνεχίζεται η προετοιμασία, την ίδια ώρα που εντείνονται οι προσπάθειες για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Το Σάββατο(17/08) και ώρα 19:00 η παφιακή ομάδα θα δώσει φιλικό με αντίπαλο την Ανόρθωση στο «Παφιακό». Ουσιαστικά θα είναι πρόβα τζενεράλε ενόψει πρωταθλήματος.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση και καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν τους και επι της ευκαιρίας να δουν τα νέα μεταφραφικά αποκτήματα...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος για την ομάδα μας το Σάββατο 17/08 και ώρα 19:00 με αντίπαλο την Ανόρθωση Αμμοχώστου στο στάδιο "Στέλιος Κυριακίδης".

Οι φίλοι της ΠΑΦΟΣ FC θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ομάδα μας σε ένα δυνατό φιλικό στην Πόλη μας με τη συμμετοχή όλων των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων!

Η μαζική παρουσία των φιλάθλων μας από τον πρώτο φιλικό αγώνα και η στήριξη του κόσμου της ομάδας, προς τη Διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία είναι σημαντική από τον πρώτο αγώνα, από την πρώτη στιγμή!

Με την επίδειξη της Κάρτας Διαρκείας, οι κάτοχοι δικαιούνται δωρεάν είσοδο στο φιλικό!
Αποκτήστε Εισιτήριο Διαρκείας της ΠΑΦΟΣ FC σήμερα! 

Με τα εισιτήρια Διαρκείας ο κάθε κάτοχος δικαιούται είσοδο σε όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του πρωταθλήματος, Κυπέλλου, φιλικών και τουρνουά της ομάδας μας!