ΣΑΡΙΕΓΚΙ για ΑΝΟ-ΠΑΟ/"Ουφ τι αγώνας, θεωρούσαμε ότι ήταν εύκολο- Φανταστικοί οι Ανορθωσιάτες!"

Close
ΣΑΡΙΕΓΚΙ για ΑΝΟ-ΠΑΟ/"Ουφ τι αγώνας, θεωρούσαμε ότι ήταν εύκολο- Φανταστικοί οι Ανορθωσιάτες!"

Μια εκ των μεγαλύτερων επιτυχιών της Ανόρθωσης στην ιστορία της! Η νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-1 στους ομίλους του Champions League της περιόδου 2008-09. 

Η "Μεγάλη Κυρία" θα επαναφέρει... τη σπουδαία νίκη στον λογαριασμό της στο Facebook κόντρα στο "τριφύλλι". Οι φίλοι της Ανόρθωσης θα έχουν την ευκαιρία να θυμηθούν ολόκληρο τον αγώνα και η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net επικοινώνησε με έναν ποδοσφαιριστή που γεύτηκε την ήττα από την τότε ομαδάρα του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο Γιόσου Σαριέγκι, ο Ισπανός αμυντικός που άνοιξε... άθελα του το σκορ για λογαριασμό της Ανόρθωσης μιλά στο KERKIDA και στον Αντώνη Κωνσταντινίδη για την άσχημη εμπειρία του ΓΣΠ και τον ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε από την "Μεγάλη Κυρία".

δωδωδωδωδω

Αν και πέρασαν 12 χρόνια από την ήττα του Παναθηναϊκού ο Σαριέγκι θυμάται αρκετά από το ματς του ΓΣΠ και μας διηγείται πως ήταν εκείνο το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου.

Γεια σου Γιόσου, τι θυμάσαι από την ήττα με την Ανόρθωση; 

"Ουφ, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι τελικά. Πριν τους αγώνες θεωρούσαμε πως ήταν από τα πιο εύκολα παιχνίδια του ομίλου. Όταν κληρωθήκαμε με Ίντερ και Βέρντερ, ο αγώνας με την Ανόρθωση ήταν από τα πιο εύκολα παιχνίδια. Χάσαμε! Δεν το περιμέναμε. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε άσχημα και το πληρώσαμε. Ευτυχώς εκείνη η ήττα δεν μας κόστισε".

Πως ήταν η ατμόσφαιρα, τι θυμάσαι;

"Φανταστική. Η Κύπρος είναι όπως η Ελλάδα. Οι Κύπριοι έχουν την ίδια δύναμη με τους Έλληνες. Έχουν την ελληνική ψυχή. Δεν συγκρίνω τους φιλάθλους μας φυσικά αλλά ήταν φανταστικοί οι φίλοι της Ανόρθωσης. Είχαμε και εμείς την υποστήριξη των δικών μας οπαδών αλλά δεν κερδίσαμε.".

Ποιος παίκτης σε δυσκόλεψε τότε; Ποιον θυμάσαι;

"Μου βάζεις δύσκολα (γέλια). Δεν θυμάμαι ποιον μάρκαρα αλλά με είχε δυσκολέψει πολύ. Φυσικά τον μόνο που θυμάμαι και ήταν κορυφαίος είναι ο Σάβιο. Φοβερός παίκτης!"

δωδωδωδωδωδω

Τι σου έμεινε από εκείνο τον όμιλο;

"Όλες οι ομάδες τα έδωσαν όλα. Η Ίντερ ήταν η καλύτερη ομάδα αλλά τη νικήσαμε. Είχα σκοράρει το πιο κρίσιμο γκολ της καριέρας μου και προκριθήκαμε. Παίξαμε την τελευταία αγωνιστική με την Ανόρθωση. Πολύ δύσκολος αγώνας. Είχαμε μεγάλη πίεση λόγω της ήττας του πρώτου αγώνα. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε".

δωωδδωδωδω

*Μπορείτε να θυμηθείτε όλες τις Ανορθωσιάτικες στιγμές θριάμβου την Κυριακή η ώρα 16:00 στο Facebook της Ανόρθωσης

**ΦΩΤΟΣ από την ιστορική νίκη