Μίλησε στο kerkida ο ΡΕΦ του ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση/"Δεν ήταν κακή εμπειρία- Ήταν τιμή μου"

Close
Μίλησε στο kerkida ο ΡΕΦ του ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση/"Δεν ήταν κακή εμπειρία- Ήταν τιμή μου"

Η ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net,  μίλησε με τον Manuel Schüttengruber, ο οποίος είχε προοριζόταν να σφυρίξει το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση.

ΤΩΡΑ/LIVE συζήτηση στο kerkida

Πάρε €5 Δωρεάν Στοίχημα Χωρίς Κατάθεση από Parimatch

Για το αν ήταν άσχημη η εμπειρία που βίωσε; 

"Δεν ήταν κακή η εμπειρία και γι΄ αυτό φρόντισε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Πάνω απ΄ όλα η υγεία όλων μας. Και στην Αυστρία έχουν σχεδόν... παραλύσει τα πάντα για τις επόμενες εβδομάδες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΚΟΠ, καθώς έκαναν τα πάντα για να εξυπηρετηθούμε. Δεν μας άφησαν… μόνους. Φρόντισαν για όλα. 

Ήρθαμε στην Κύπρο γύρω στις 10:15 το πρωί. Μαζί μου ήταν οι βοηθοί διαιτητές Roland Brandner και Roland Riedel. Γύρω στις 14:30 μας ειδοποίησαν ότι δεν θα γίνει ο αγώνας και ότι πρέπει να επιστρέψουμε στην Αυστρία. Μας εξασφάλισαν εισιτήρια επιστροφής για τις 16:45. Γύρω στις 15:00 αναχωρήσαμε από το ξενοδοχείο στη Λευκωσία. Είχαμε λίγο άγχος αν θα προλάβουμε την πτήση. Στο τέλος όλα καλά! Σίγουρα θα θέλαμε να γίνει κανονικά το παιχνίδι, αλλά τι να κάνουμε!"

Δεν φοβήθηκες να ταξιδέψεις λόγω κορονοϊού, όταν ενημερώθηκες ότι πρέπει να μεταβείς στην Κύπρο;

"Όχι, αυτή είναι η δουλειά μου και μου αρέσει. Ήταν τιμή μου που ορίστηκα σε ένα μεγάλο ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος".

Πρόλαβες να προετοιμαστείς για το ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση;

"Ναι, από τη Πέμπτη που ενημερώθηκα ότι θα πάω στην Κύπρο, άρχισα τη μελέτη. Για το ΑΠΟΕΛ ήξερα κάποια πράγματα, αφού πριν από λίγους μήνες ήρθα ξανά στην Κύπρο για το παιχνίδι των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την Καραμπάχ".

Μίλησες με Κύπριο διαιτητή;

"Όχι, δεν πρόλαβα"

Θα ερχόσουνα ξανά στην Κύπρο για παιχνίδι του κυπριακού πρωταθλήματος;

"Μακάρι να πάνε όλα καλά και με ευχαρίστηση θα αποδεχόμουνα ξανά μια τέτοια πρόσκληση. Επαναλαμβάνω είναι τιμή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω ξανά την ΚΟΠ για όσα έκανε χθες για μας".

Διαβάσαμε στον Τύπο της Αυστρίας ότι ήταν κάπως επεισοδιακή η επιστροφή σας στην πατρίδα σας;

"Όχι, τίποτα σοβαρό. Απλά υπήρξε ένα θέμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, στον έλεγχο λίγο πριν επιβιβαστούμε στο αεροπλάνο και επειδή πλησίαζε η ώρα που θα αναχωρούσε το αεροπλάνο αγχωθήκαμε λίγο. Και σε αυτή την περίπτωση μας βοήθησαν από την ΚΟΠ".

Στέλιος Αναστασίου